11 Ocak 2010 Pazartesi

Biri Şampiyona mı Dedi?

Togo Milli takımının başına gelenlere bütün Dünya üzüldü ve herkesin kafasında bunun gibi başka olaylar da yaşanır mı sorusu mevcut. Bu yaz G.Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'nın da etkisiyle bütün gözler Angola'da ve artık her olay haberinde soru işaretleri daha da artacak.
Aslına bakılırsa, Afrika'nın içler acısı durumunun daha fazla dikkat çekmesi açısından çok önemli gelişmeler bunlar. Tabi ki kimsenin ölmesine razı olamayız ama durumu ortaya koyması açısından ve Avrupalının, Amerikalının kıtanın halini görmesini sağladı diyebiliriz. İnsanların "biz ne kadar rahatız yahu" demesi bile çok önemli.
Neyse fotoğraf bir internet sitesinde gördüm. Afrika Şampiyonası albümünden. Dünya Kupası'nda bu tarz fotoğrafları göreceğimizi düşünürsek, alışmak için iyi oldu diyebiliriz.

Bu arada, dün tüm gün Eurosport izleyip (Tours de Ski'yi izledim de), Angola-Mali maçını izlemeye niyetlenip de unutmak ne acı bir durum. Hele ki maçın 4-0'dan 4-4'e döndüğünü okuyunca daha bir üzüldüm. Din kardeşimiz Kanute'yi tebrik ediyorum, asdasdkada:))

Hiç yorum yok: