2 Nisan 2009 Perşembe

Alaturka

Arkadasdayiz bundan 3 gun once mi 2 gun once mi ne tam hatirimda deil simdik. Neyse bitanesi tuvalete gitti. Odada sohbet muhabbet geyik derken kapi acildi. Tuvaletteki arkadas:
-Mk!!! Anahtalarim tuvakete dustu! Ne bok yiycez!!!(Elleriyle basini tutmus halde' yavsak sanki biri oldu korkuttu bizi)
-Dur lan hallederiz. der birisi icimizden. ve hemen tuvalete kosulur, merakli gozler sicilan delige cevirilir. Herkes sokta. Anahtalar delikten gitmemis pokun ustunde durmaktadir, ayiptir soylemesi.
Odaya donduk. Herkesin aklinda ayni soru! "Ne bok yicez vol.2" Telas ustune telas' evde bir arbede, bir heyecan. Cevap bekleyen tas halini almis gozler odayi doldurdu tasiyo adeta, her taraf civik civik goz suyu. Abart mk diyen gozlerin etkisiyle.

Cesur bir yurek atladi.
-Durun! dedi. Herkes heyecanlanmis, ne diyecegi hakkinda yorumlar odanin dort bir yaninda dolasiyordu! Dedikodular evin tum odalarina yayilmisken, cesur yurek 2. cumlesine bir turlu giremiyordu. Bir diger cesur yurek bombayi patlatmisti!:
-Eee ne diycen mk! dedi. Bizde bisey sanmistik lan diyen gozlerle ona baktik! ve ilk konusan kimlik tekrar konusmak zorunda kalmisti. Hassie, nerden atladim diye bakiniyordu etrafina. Anahtarini dusuren arkadasa donerek:
-Eline poset gecir ve sictigin boklu temizle!
Lan olum ne dandik adamlarsiniz! Ulan bi farkli bisey deyin diyen gozlerle bakiyorum arkadasa!Susuyor. Hatasinin farkinda. Herkesin bildigi boku soyleme utanci icinde ve surati kiskirmizi!

Daha fazla yazamiciiiiim verdik posetleri ne bok yersen ye dedik iste, daha ne olcakti. Sonuc olarak anahtarlar sagsalim kurtarildi. Beynimizde ki "bok ustunde anahtar" goruntusu asla silinmeyecek. Manevi tazminat davasi acsam kazanirim o derece. Herseye ragmen olur boyle seyler ya sesleri yukseliyor. Kismet.

Hiç yorum yok: