19 Mayıs 2009 Salı

Mehmet Topal or Nuri Şahin?

Galatasaray-Gençlerbirliği maçında bizim Topal'ı İngiliz ve İspanyol menejerler izlemeye gelmişti diye duymuştuk. Orta sahada geleceğimiz için çok önemli bir futbolcu olacak Mehmet Topal. Milli takım açısından da çok önemli bir futbolcu. Yaşı itibariyle de şuan için Mehmet Aurelio'nun ardından gelen en önemli koz.

Nuri Şahin ise potansiyeli en yüksek futbolculardan biri Türkiye için. Almanya Milli Takımı yerine Türk Milli Takımını seçmeside çok sevindirmişti zamanında bizleri ancak şuan için yeterli verimi alabilmiş değiliz. Dortmund'da oynarken Feyenoord'a kiralanmış ve çok üstün bir performans sergilemişti Nuri. Şimdi Dortmund'a döndü ve iyi oynamaya devam ediyor. Verdiği milimetrik pasları, müthiş sol ayağıyla gelecek için büyük umut vaad ediyor. Bir İngiliz, bir Fransız Milli takımında oynasa şimdi Orta sahanın bel kemiği de olabilirdi. Mehmet Aurelio-Topal birlikteliği yerine Topal-Şahin birlikteliği izleyebilirdik şuan..

Benim merak ettiğim bişey var. Çözüm bulamıyorum. Bence mükemmel olabilir ama siz ne düşünüyorsunuz acaba?.. Mehmet Topal satıldığı vakit Nuri Şahin alınsa ki alınması bir hayli zor gibi ama Galatasaray orta sahası için ne derece yeterli olabilecektir?..

Hiç yorum yok: