18 Mayıs 2009 Pazartesi

Ancelotti Chelsea'ye? Van Basten Milan'a?

Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti başarıslıklarla dolu sezonun ardından ayrılmak niyetinde. Takımın yaş ortalamasının bir türlü düşürülememesi, yine eski kurtlardan medet umulması sonucu iyi bir sezon olmadı Milan'da. Beckham'ın kiralanması takım için sürpriz bir şekilde yararlı olmasına karşın yeterli değildi. Bence artık eskisi gibi olması mümkün olmayan Ronaldinho'nun transferi de bir hayli gereksizdi. Öncelikle takımda Pato ve Kaka'dan başka yeterligole dönük oyuncu yok, İnzaghi'de bir var bir yok... Kısacası Carlo Ancelotti'nin en büyük hatasıydı transferler. Milan'ın İnter karşısında ezilmesinin en büyük nedenidir kendisi.

"Chelsea'ye gidicem" demiş Ancelotti. Guus Hiddink'in hiçbir şekilde Chelsea'de devam etmem açıklamlarını hepimiz duyduk.
the Sun'ın iddiasına göre Abramovich ve Ancelotti dün sabah bir görüşme yapmışlar. Ancelotti Chelsea için çalışabileceğini belirtmiş ve Abramovich'ten olumu yanıt almış. Milanlı yöneticilerinde Ancelotti'yle olan anlaşmayı bitirmek yönünde karar aldıkları belirtilmiş.

Bu arada Ancelotti'nin Milan'dan ayrılması durumunda yerine gelecek menejer için de haberler çıkmaya başladı. Eski Milanlı,son olarak Ajax'tan ayrılan Marco Van Basten'in Ancelotti'nin yerine gelebileceği belirtilmiş.

edit: Flying Dutchman'de gördüm;
"I've many second thoughts, sometimes third thoughts"

Guus Hiddink

töbee...

Hiç yorum yok: