19 Şubat 2009 Perşembe

Cimbombomum Bordoya da Kooy! 3

UEFA Cup First Leg
Bordeaux 0 - 0 GALATASARAY

Oynadığımız oyun hakkında çok bi fikrim yok aslında. Hakikaten dev ekranı bile göremeyecek duruma gelmiştim maç sonuna doğru, fenaydı.. Anlatmasam mı diye düşünüyorum..
Of ben dün geceyi anlatmaya başlasam bitiremem. Yaklaşık 11-12 biradan sonra aslında bişeyler anlatılmalı, çok şey yaşandı çünkü :)

Öncelikle şu güne değin, bu kadar zevk alarak Nevizade Geceleri'ni söylememişim bunu anladım. Son Fener maçında, Ayhan Şahenk'te çok iyiydi ama dün gece yerinde söyedim ve harbiden halile bağlamıştım artık.. Meydana kadar avazımız çıktığınca bağıraraktan söyledik bu mükemmel besteyi, ellerimizde biralar..
Ve başladı yol telaşı, o kafayla!.. Valide hanım biyandan, baba bey biyandan telefon bombardımanına tutuldum. Hay eve gelirim demez olaydım dedirttiler. Sonra baktım olcak gibi değil ben bu yolu çekemem; e arkadaşlarda Çapa'ya gitti.
Of ben dün geceyi anlatmaya başlasam bitiremem. Nese başladık bi kere:D ..Yetişirim lan metroda bunlara diyerekten başladım koşmaya. Merdivenlerde ona buna çarpa çarpa ilerledim ve metro kalkmak üzereyken bindim bi vagona. Diyorum son dakka yakaladığıma göre bunlar bu metrodadır :D Neyse, oturdum bi kenara .. Her durakta kalkıp kapıdan bizimkileri seçmeye çalışıyorum görmeyen, daha doğrusu fazlaca(!) gören gözlerle. 1-2-3 derken Levent'e geldim :D Dedim bu böyle olmuycak, bu yol bitmez, indim. Yukarı çıkıp arkadaşı aradım: "Nerdesiniz abiiiğğğ ya"?, "Tramvaydayız olm Çapa'ya geldik, noldu??" "Mınıskim, ben gelemiyorum orayaağğğğ" :D derken telefon kapandı!! Sordum soruşturdum. Taksim'e dön, finikülerle Kabataş'a git, tramvayla Çapa. bindim ters istikamet, geldim finikülerle Kabataş'a. Yolda finikülerde tek başımayım, gelene kadar tezahüratlar eşlik etti bana tabi..
Heh Kabataş'a geldiiim; "mınıskim tramvay 12.de bitiyomuooş!".. Dön Taksim'e dolmuşla git dediler. Koştum son finikülere yetiştim, bu sefer bi görevli eşlik etti bana. Sohbbet muhabbet, geldik. Ne varki dışarı çıkamıyorum, kapılar kapalı :D Metroda bitmiş, herşeyi kapamışlar. Görevliye gittim söyledim, açtı kapıyı :D Dolmuşa bindim. 10 dakkalık yolda 15 kez sormuşum gelmedik mi diye :D Bunu nerden mi biliyorum.. Şoför en sonunda dayanamadı ve gideri yaptı bana :D
10 dakkalık yolu ben tam 2 saatte gidebildim. Sırf Kartal yolu çekilmez diye :D Aslında Bordo'dan iyi denilebilecek bi skor aldık ya önemli olan bu, gerisi yalan.. Zaten ne diyoruz;

Cimbombomum sensiz, yaşamak çok zor inan,
Bir tek seni sevdim, gerisi HARBİDEN yalan!!

Yarın sabah da artık bilet kuyruğunda görüşmek üzere. Soyak'ta olucaz..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Erdinç Ne Güldüm Lan Birde Reel de dinleriz artık :D

arnawut dedi ki...

:D :D