15 Şubat 2009 Pazar

Yıldırım Demirören feat. Mustafa Denizli (fiasco vol.2)


Elinde Bobo gibi bi forvet varken, nasıl bir anlayıştır kendi evindeki maça tek forvetle çıkmak?.. Y.D. feat. M.D. yazdım başlığa. Neden mi? Cevap çok basit; Yıldırım Demirören ortalıyor, Mustafa Denizli çakıyor kafayı. Beşiktaş'la top gibi oynuyolar...

İlk 45 dakika neydi öyle.. Defansla orta saha birbirinden kopuk. Bikaç pas yapıyorlar, orta sahaya kadar geliyorlar ama gerisi gelmiyor. Yusuf Şimşek adlı amcamız ve Serdar Özkan adlı şahsiyet ortaklığında, ya her pozisyon ofsaytla bitiyor ya da Trabzon yeni bir atağa başlıyor. O kadar kötüydü ki hücumda Bjk artık Gökhan Cam'în ortalarına, İ.Toraman vurur olmuştu.

Aksine çok akıllı bir Trabzon vardı ilk yarı boyunca ki tek pozisyonda golü bulmayı bildiler.. Gökhan Ünal sol ayakla topun altına nefis girdi..

2.yarı Bobo ve Delgado oyuna girdi Y.Ş. ve S.Ö. ikilisi kenara geldi. Bambaşka bir Bjk izledik. Herşey tersine dönmüştü, Trabzonlu oyuncular 2.yarı boyunca eve dönüşün hayalini kurdular, oyunu unuttular. Çok bastırdı Bjk 2.devrenin başında. Sonra bi duraklama dönemine girildi, ardından golün habercisi ataklar. 12 korner 1 gol.

Puanlar paylaşıldı sonuçta. Düşündürücü ama bizim için en iyisi oldu. Zirvenin diğer adı Trabzon da 1 puanla döndü evine. Bjk'de pek yaklaşamadı yukarıya.. Bjk'ye şans vermiyorum hiç bu sezon. Hatta bi tezahürat söylüyolar sevdiğim, şampiyon olacağız bla bla.. Onun sonunu bu sene değilde seneyeee olarak tescilletmek lazım, bu gidişle uzun bi süre şampiyonluk hayal..

Hiç yorum yok: