27 Şubat 2009 Cuma

Habercilik!.. 3


İngiltere Ligi'nde sondan ikinci sırada yer alan ve sekiz saattir gol atamayan Middlesbrough'da taraftara "Maçlarda gol dışında bağırmayın" uyarısı geldi..

Premier Lig'de 14 maçtır kazanamayan ve sondan ikinci sıraya kadar düşen Tuncay'lı Middlesbrough'da taraftarlar kulübün maçlarda daha sessiz olmaları gerektiği yönündeki uyarısıyla şok oldu. Sekiz saattir (480 dakika) gol atamayan kırmızı-beyazlılarda güvenlik sorumlusu Sue Watson yaptığı yazılı açıklamada, "Maçta haddinden fazla gürültü yapıldığı konusunda kendi taraftarlarımızdan her geçen gün artan şikayetler alıyorum. Lütfen buna bir son verin ve sadece gollerde bağırın. Sürekli gürültü yapmanız Middlesbrough'nun bazı taraftarlarını adeta deli ediyor" dedi.

FACEBOOK'TA KAMPANYA
Watson'ın açıklaması yazılı olarak geçtiğimiz Cumartesi günü 0-0 biten Wigan maçı öncesi taraftara dağıtıldı. Çılgına dönen taraftarlardan Andrew Leigh, "Bari bize ne zaman bağırıp ne zaman susacağımızı da anlatacak bir kart dağıtsınlar. Eski stadımız Ayresome Park'ta tezahürat yaptığımızda şehir merkezinden duyulurdu. Bunu Riverside Stadı'nda da yapmalıyız" şeklinde konuştu. Watson'a büyük tepki gösteren Middlesbrough taraftarları, Facebook'ta "İstifa et" kampanyası başlattı.

Kaynak:Sabah


Gün geçmiyor ki basınımızda saçma bir olay yaşanmasın.. İlla bir kolpalık yapacaklar.. İngilizce İntermediate(orta seviye) bir bildiriyi bile yanlış Türkçe'ye çeviren bir gazeteye güvenir miyimki ben?..

Yukarıda ki çeviride; bi kısım taraftarın gürültüden şikayetçi olduğunu ve bu yüzden taraftarın maç sırasında sadece gol olduğunda bağırmalarının istendiğini yazmış Sabah Gazetesi çalışanı. Ancak bildiride; destekten ve tezahüratlardan memnun olunduğu söylenmiş ve eklenmiş lütfen maçı oturarak izleyiniz.. Nasıl ama basınımız =)

Hiç yorum yok: