23 Şubat 2009 Pazartesi

Acele Giden....



Öncelikle Bülent Korkmaz'ı, Büyük Kaptanımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum.. Karşı olduğum durumlar söz konusu olsa da her zaman yanındayız, arkasındayız, destekçisiyiz.. Ancak bikaç söyleyeceğim var, olmalı diye düşünüyorum.. Fikir özgürlüğümü kullanmak istiyorum..

Bugün "bi ton blog sitesinde", "internet sitelerinde" ve "forumlarda" yazılar gördüm ama hiç okuyasım gelmedi.. Şevkim kırıldı sanki.. Çok inanmıştım Adnan Polat yönetimine..

Ne yazık ki, kendisine hiçbir suç yükleyemediğim bir hezimet sonrası çok acele bir tavırla gönderildi Skibbe.. Kesinlikle ama kesinlikle yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum.. Görmüş geçirmiş bazı abilerimiz yazıp çiziyorlar, çoktan gitmeliydi felan diye.. Kendimi futboldan anlamayan biri gibi hissediyorum o yazıları görünce.. Ama şu gerçek (ve çelişkili) apaçık ortada ki yıllarca istikrar diye bağıranlar; böyle gencecik, yetenekli, istekli bir teknik adamı daha sezonun yarısı geçilmişken istifaya davet ediyorlar..

Skibbe delikanlı gibi gelip, delikanlı gibi gitti. Çok sevmiştik ve inanmıştık.. Güle güle Skibbe.. Yolun açık olsun..

Bülent Abimize, kesinlikle bir diyeceğim yok.. Bu formaya can-ı gönülden hizmet veren, Galatasaray kulübünün hakkıyla ekmeğini yiyen, canını dişine takarak mücadele eden Bülent Abimizin bu kulübün başında bulunacağı her an destekçisiyiz. Ancak (yine bir ancak(!))..

..bu kulübün başına geçmesi için çok erken olduğunu düşünüyorum.. Bir futbolcu olarak yılların tecrübesini taşıyor fakat (af buyurun) bir teknik direktör olarak yeterli olduğuna inanmıyorum.. Şu durumda Hagi'miz gelmiş olsa, daha bi emin olurdum bişeylerden ama şuan Bülent Korkmaz'ın altından kalkabileceği bir sorumluluk değil, kulübün durumu..

İnşallah yanılıyorumdur, inşallah herşey süper olur, Saraçoğlu'nda UEFA'yı kaldırmak nasip olur, inşallah yıllarca başarıdan başarıya koşacak bir 2. Fatih Terim olur Galatasaray için.. Ancak(9956.kez) şuan Fatih Terim örneğini verirken bile kafamda yepyeni soru işaretleri oluşuyor.. Sanki İmparatorun, Galatasaray'dan önce, geçtiği yolları henüz geçmedi Bülent Abimiz?...

Herşeye rağmen, hoşgeldin Büyük Kaptan... Yolun açık olsun!..

Bu arada Uğur takımla idmanlara çıkmaya başlamış.. Kutluyoruz gencomuzu.. Bir an önce form tutması dileğiyle..

5 yorum:

MARTYkou dedi ki...

bizim ertuğrul gibi sona erer diye düşünüyorum bülentin görevi de.
oyunculukta istediği kadar efsane olsun olmayınca olmuyor yanlız ertuğruldan daha yırtık bir adam olduğu kesin belki hırs olarak bişeyler katar takıma.

Adsız dedi ki...

Ola, what's up amigos? :)
In first steps it's very nice if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks and good luck everyone! ;)

Adsız dedi ki...

whats up everyone


just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Adsız dedi ki...

Whats up dude

It is my first time here. I just wanted to say hi!

Adsız dedi ki...

Watch Family Guy