16 Mart 2009 Pazartesi

We've only got one player

Geçen gün Middlesbrough-Portsmouth maçını izliyoruz babamla ve Tuncay yine deli gibi hırslı bi şekilde top oynuyor. Portsmouth, Crouch'la golü buluyor ve 0-1 öne geçiyor deplasmanda. Tuncay aynen devam. Top kapıyor, şut çekiyor, vs. varıyla yoğuyla(nası bi benzetmeyse) oynuyor. Bi baktık taraftar bütün takımı ıslıklıyor, Tuncay topu aldığında ıslık duruyor. Farkedemediğim bişey vardı ki Boro taraftarı "we've only got one player" diye şarkı söylemiş. E tabi bütün takım ıslıklanınca, şarkı direk Tuncay'a demektir.

Babamla aramızda gayet normal şeklinde bir muhabbet geçiyor ve ben Tuncay'ı öven konuşmalar yapıyorum, sevdiğimi felan söylüyorum. Babam şaşırıyor, "tribünde oğlan oğlan diye bağırıyodunuz ama" diyor. Hemen savunmaya geçiyorum. Tuncay'ı her zaman severdim ve bütün kapalı ana avrat düz giderken, oğlan diye bağırırken atkımı burnuma kadar çekip susardım. fbyi ne kadar sevmiyorsam, Tuncay'ı o kadar seviyorum ve gurur duyuyorum.

Bunları niye anlattım. Az önce NTV'de haberi geçildi de hemen " aha ben izledim lan, farkettim" moduna girdim de biraz =)

5 yorum:

Área de Castigo dedi ki...

http://areadecastigo.blogspot.com/2009/03/youve-only-got-one-player.html

Área de Castigo dedi ki...

yanlış anlama sakın, sadece ben de de haber hali var diye gönderdim :)

arnawut dedi ki...

anlaştık ozman =)

Baris dedi ki...

blogunuza şans eseri denk geldim..
Hoş bir yazı stiliniz var.
Ama ben en üstteki forografa takıldım..
Nerede çekilmiştir acaba ?

arnawut dedi ki...

çok teşekkür ederim barış. her zaman beklerim bloguma:)
ancak şöyle bi sorun var, fotoğraf hakkında hiçbir bilgim yok valla. Arkadaşımdan almıştım, sordum o da bilmiyor. anonim bi foto =))
Yannız çevreye bakınca bana balkan taraflarını hatırlattı. oralarda olabilir:)