2 Mart 2009 Pazartesi

Ve Meira Yolcu..


NTVspor'un haberine göre, Meira Zenit'le anlaşmış ve Emre Güngör'ün sakatlığının düzelmesiyle gidiyor.. Performansını tam anlamıyla yansıtamadığını düşündüğüm bir oyuncuydu Meira. Bizim insanımız Portekiz milli takımının değişilmez defans oyuncusunu yerden yere vurmayı bildi. Tamam çok iyi oynayamadı Galatasaray kariyeri boyunca ama sabretmeyi bilmeyen biz yine bir yıldızı kaybediyoruz. Meira-Servet ikilisini kullandı Skibbe. Emre Güngör feat. Meira'yı hiç göremedik sahada malesef. Belki yanında hızlı, kıvrak bir defans oyuncusuyla daha iyi bir performans görebilirdik. Olmadı, kısmet değilmiş diyoruz ve Meira'ya oynayacağı son maçlarda başarı diliyoruz..

4 yorum:

Marty dedi ki...

6 milyon euro deniyor miera için
o zaman toraman en az 15 milyon eder.

Özgür Şeker dedi ki...

Meira 7 milyon € ya gidiyormuş..
yolcu yolunda gerek..
Lincoln'lede görüşülüyormuş çok pis tırsıyorum Lincoln'e sempatimden dolayı değil..Lincoln giderse bu sene UEFA'da başarı ve lig hayal olur..Baros'un attığı gollerin yarısından çoğunu o attırmış..

YK dedi ki...

Kulübün borcu sebebiyle çabuk gözden çıkarıldı biraz da. Daha düne kadar bir çok kimse Meira'yı kötü futboluna rağmen övüyordu, 6-7 milyon € verince mi kötü adam oldu? Basını ve bir çok blogu bu konuda anlamıyorum...
Bir de işin şu boyutu var; iyi güzel Meira'ya iyi para verdiler gitti. Peki kim oynayacak? Galatasaray defans sorunu nedeniyle Avrupa kupalarına gitme fırsatını kaçırırsa hesabını nasıl verir Adnan Polat?

arnawut dedi ki...

Dün gece ultrAslan forumuna:
Galatasaray Meira’yı satmaz, satamaz imkansız... 7 Milyon üro bizim borcumuzu kapatmaz zaten.. UEFA Kupasını hedefleyen bir takımın bunu yapabileceğini düşünmeyin.
Galatasaray’ın bugün Meira’yı satması demek topal kalması demek..
Bişey yapmıyor denilen oyuncu bugüne kadar hep 11’deydi. Ligde ki durumumuzun faturası Meira’ya kesilemez. Belki onu demek istemiyor (diyenler) kimse ama ben bunu anlıyorum.. O adam UEFA’da ki btün maçlarda da 11’deydi..
ve Meira 7 milyonluk adam değil. en az 12-13 milyon üro eder.
Bugüne kadar istenilen performansın gelmemesinn sebebi uyumsuzluk ki bu gayet normal. Sene sonunda gidebilir istediği yere ama şuan bırakmazlar onu...
yazmıştım.. Bugün yönetimden açıklama geldi ve Meira'nın satılması söz konusu değil.. Sene sonunda isterse göndersinler..