21 Mart 2009 Cumartesi

İspanya - Türkiye / Çeptır Van

Türkiye
Kaleci:
Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Ufuk Ceylan (Manisaspor)
Defans: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Sedat Bayrak (Sivasspor), İbrahim Kaş (Getafe), Eren Güngör (Kayserispor), İbrahim Üzülmez (Beşiktaş)
Orta saha: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)
Forvet: Nihat Kahveci (Villarreal), Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor), Semih Şentürk, Mevlüt Erdinç (Sochaux), (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Sercan Yıldırım (Bursaspor)

İspanya
Kaleci: Iker Casillas, Pepe Reina, Diego Lopez
Defans: Arbeloa, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Carlos Marchena, Juanito, Capdevila y Piqué
Orta Saha: Iniesta, Xavi, Busquets, Silva, Xabi Alonso, Riera, Senna , Cazorla
Forvet: Villa, Fernando Torres, Fernando Llorente , Dani Güiza

Oy oy oy diyorum.
Villa, Fernando Torres, Fernando Llorente , Dani Güiza'ya karşı Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Hakan Balta, Sedat Bayrak, İbrahim Kaş, Eren Güngör, İbrahim Üzülmez defans hattı ile karşı koyacağız.Şu günlerde olabilecek en iyi kadro da bu bence. Fatih Terim'i kutluyorum.
Tabi şöyle bişey de var, defans forvetten başlar ama karşımızda İngiltere'yi eze eze yenen, Barça gibi insan üstü pas yapan bir İspanya bulunuyor. Sonumuz hayrola. Bu arada Del Boske'de Raul'ü kadroya almamış, gözümden kaçmadı Vicente! :)

Ayrıca bir anket başlatayım dedim. Amacım fark yeriz diye düşünenlerin çoğunlukta olup olmadığını öğrenmek. Bi tıklamaya bakar. Beni de üzmeyin kendinizi de, hadi bakim =)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yüreklerini sahaya koyup oynadıkları zaman yenemicemiz takım yok dünyada.. formanın renklerinden güç alıp savaşsınlar yeter..

Marty dedi ki...

terim defolup gidecekse 10 tane yemeye razıyım.

arnawut dedi ki...

e yuh =) hıyar :D

Marty dedi ki...

çok kırdın beni :D :P