27 Mart 2009 Cuma

F1.09 / Avustralya GP

Saat farkından kaynaklanan, "gece kalkmak zorunda kalma durumu" ne kadar canımı sıksada, ne kadar zorlanıyor olsamda antreman turlarıyla açmış bulunduk sezonu.

İyi mi başladık, hayır! Hazırlanma süreci boyunca kendinden çok emin olan BMW Sauber ekibi, 2 gündür bir türlü hızlanamıyor. Canımı sıktı bu konu benim. Ayırca şu difüzer olayı sinirlerimi bozdu. Difüzer kullananan 3 takımın coşması üzerine(Williams, Brawn GP, Toyota), hakemlerinde onay vermesi ilginç oldu. Yarın sıralamalardan önce yapılacak antremanlarda Red Bull hariç tüm takımlarda değişiklik bekliyorum. Red Bull'dan neden beklemiyorum diye soruyorsanız, difüzere onay çıkarsa yarışı protestoya kadar gideriz diye açıklama yapmışlardı. Bakalım sabahın erken saatlerinde neler bekleyecek bizleri.

Ayrıca sıralama turları için sabırsızlanıyorum. Nedeni ise çok basit: Serhan Acar feat. Okay Karacan sunacak TRT'de. Bu işi TRT'nin almasında ki tek sevindirici olay da bu zaten. Gerisi tam bir muamma. Tabi şöyle güzel düşüncelere de dalmıyor değilim. Her 5 turda bir reklama gitmeyen, yarışın en zevkli olabilecek yerinde keyfini kaçıran bir yayın anlayışından da vazgeçebilirler belki. Süphaneke amin.

Cumartesi programı:
Son antrenmanlar 05:00
Sıralama turları 08:00
Sıralama turlarında ilk 3' e giren pilotlar ile basın toplantısı 10:30

Pazar
Pilotların toplu fotoğraf çekimi 06:45
Yarış 09:00
Yarışta ilk 3 ırayı alan pilotlar ile basın toplantısı

Hiç yorum yok: