31 Mart 2009 Salı

Lincoln?

Eve geldiğim gibi Galatasaray resmi internet sitesine girdim, Lincoln ne yaptı geldi mi, açıklama var mı diye. Herhangi bir açıklama yok, demek ki gelmemiş. Dedim dur bu akşam ki idman raporuna bakayım. Lincoln'le ilgili hiçbir cümleyi geçtim kelime yok. Bu kadar mı sildiniz bu adamı? Dün Başkan açıklama yaptı, Lincoln'ü kazanacağız bilmem ne bilmem ne diye! Yedek kulübesinde gıcıklığına bekleterek mi kazancaksınız? Para cezasıyla mı kazanılıyor futbolcu adam? Ceza verilmesin demiyorum yanlış anlaşılmasın ama Lincoln diye bir futbolcun var senin, yokmuş gibi davranma. En azından taraftarına bilgi ver! Dandirik gundirik haber sitelerinden öğrenmeyelim neler olup bittiğini!

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın ve taraftara kapalı antrenmanlarla sürdürdü.

Teknik ekibimiz Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 18.00’den itibaren üst sahada yapılan ikinci antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde gruplar halinde teknik çalışmalar yapıldı.

Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular merkez binaya geçtiler.

Murat Akça tedavisinin ardından takımla birlikte antrenmana katıldı.

Mehmet Topal, Serkan Çalık ve Servet Çetin tedavilerinin ardından sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldılar.

Tedavisinin ardından Emre Güngör salon ve sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldı.

Shabani Christophe Nonda'nın tedavisi sürüyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını 1 Nisan Çarşamba günü sabah saat 11.00 ve akşamüstü saat 18.00’de yapacağı basın ve taraftara kapalı antrenmanlarla sürdürecek.

7 yorum:

Özgür Şeker dedi ki...

Resmi site ayıp etmiş...


Ancak

''futbolcun var senin, yokmuş gibi davranma. ''

oda biraz futbolcu gibi davransın.Hem izinsiz gidiyor,Pazartesi gelcem diyor gecikiyor.

arnawut dedi ki...

Lincoln'ün yaptığı yanlış tabi ki ama böyle yapmasına neden de yönetim(hem kulübe hem yönetim hatta).
ancak benim sinirimi bozan Adanan Polat'ın açıklamaları doğrultusunda hareket etmemesi...

gltsry dedi ki...

söylediklerinize katılıyorum.ben de bekledim basın toplantısında daha detaylı bir açıklama adnan polat'tan.ama sadece her zamanki gibi cezadan bahsetti.hayır anlayamadığım şey niye bu kadar şefafız? hangimiz duyuyor mesela oyundan söylenerek çıkan,eldiven fırlatan alex ve diğer fenerbahçeli futbolcuların ne gibi bir ceza aldıklarını? hiç kimse çünkü bu sadece onları ilgilendirir.bizde kamuya açık.
istedimki adnan polat lincoln brezilya'ya gittiğinden beri çıkan 9875 tane yalan habere bir dur desin,site bir yalanlama yapsın haberlere.ama tık yok.evet lincoln hatalıdır,izinsiz gitmiştir.bu kısmına zaten bir şey demiyorum.ama bu oyuncunun son iki lig maçında maruz kaldığı durum hoş değil,gerek yok.herşey diyalogla halledilebilir.umarım herşey düzelir ve huzur geri gelir...

arnawut dedi ki...

yorumunuz için teşekkür ederim. sizin cümlelerinize de sonuna kadar katılmamak elde değil.

Özgür Şeker dedi ki...

inşallah dediğin gibi herşey iyiye gider gltsry...

gltsry dedi ki...

inşaallah:)
gözlerim yolda huzuru,güzel futbolu ve mahşerin dört atlısını bekliyorum bakalım gelirler umuduyla antep maçı itibariyle...

arnawut dedi ki...

:)