7 Temmuz 2009 Salı

TeSeLe Fikstür...

Kuralar çekilmiş, ilk hafta Antep'teyiz. Önemli değil sezonu erken açıyoruz zaten, hazır çıkacak takım deplasmana. İlk deplasman aslında gönül gitmeyi çok istiyo da uçak işine girilirse belki. Ancak ilk 5 hafta boyunca ligin dişli ekipleri kıvamında takımlarla oynayacağız. Antep, Denizli, Kayseri, Ankara, Bjk. Bu biraz zor olacak takım açısından. İlk 5 hafta ceza almış olsak rahat olurdum aslında:)
9-10-11. haftalar da bildiğin kasış olmuş biraz. Ts, Fb, Sivas... Eh işte diyordum da fikrim değişti, beğenmedim fikstürü... -.-
Kuranın en ilginç olayı ise, bir Trabzon - Fenerbahçe derbisini daha son haftaya bırakmış olmaları. Bu yayıncı kuruluş-federasyon ikilisi fikstürün ağzına etmeyi yine başarmış. Derbi maçları sezona yayalım diye eski güzelliğini alıp götürmeye devam ediyorlar ligin. NTVSpor yorumlarında millet çileden çıkmış gibi. Neyse yapacak bişey yok şuan.
5. hafta Bjk'yi Sami Yen'e bekliyor, 10. hafta Bokludere'de Fb'ye konuk oluyoruz. Haydi Bismillah...

not:fotoda çömelmiş duran kişi benim:D

2 yorum:

Volvox dedi ki...

İlk hafta Antep deplasmanı biraz kötü olmuş maç geç saatte oynanacak olsa bile bunaltıcı bir sıcak bizi bekleyebilir,ilk maça ben de gitmeyi düşünüyorum zira bana en yakın deplasman ve yaz ayında oynanacak,geçen sezonda sınavlarım dolayısıyla gidememiştim umarım bu defa gidebilirim.

Film izle dedi ki...

güzel site. Her türlü alırız artık bu sene. 1 2 sağlam tranferlede çok iyi olabiliriz.