9 Temmuz 2009 Perşembe

Heves Kursak Meselesi

Başkanım açıklamışsın: "Başka transfer yok." E olmadı ki be başkanım. Şöyle gönlümüzü fethedecek bir transfer daha olsaydı keşke. Tamam takım iyi durumda. Bugün ki maçta, gençlerin performansları her ne kadar büyük umutlar verse de insanoğlu işte başkanım istiyor. Emre Çolak'ın, Alpaslan'ın, Serdar Eyilik'in, Murat Akça'nın, Yaser'in performansları ne kadar karnımızı doyursa da insanoğlu işte gözü doymuyor.
Keita'yı aldın eyvallah, sağol, bitanesin, sensiinnn ama Afrika Kupası'na gidecek. 1-2 ay yeni yıldızımız olmadan nasıl yaşarız. Bitane daha alsaydın da tek yıldızlada idare ederdik başkanım. Gerçi Arda'mız var, Kewell'ımız var, Baros'umuz var, Franco'muz var, varoğlu var ama insanoğlu başkanım buldumu kıllısını arıyor biliyosun.
Bizim futbol basınımız o kadar yazdı çizdi başkanım. Daha 7812812 tane müstakbel oyuncu aday adayımız vardı başkanım. Bi ton fotoşop çalışması boşa gitti be başkanım. Hadi gel kırma dön şu kararından.

2 yorum:

Confeng dedi ki...

:) Bene maksat gene sağ gösterip sol vurmak. Ben transfere devam edileceği kanaatindeyim. Divan kurulu toplantısında "transfere 8 milyon ayırdık" dedikten sonra başka bir cümlesinde "Keita transferi 4 taksit, bu yıl ödenecek miktar 2,5 milyon" dedi Adnan Polat.
Eee, 8 - 2,5 her halükarda büyüktür '0' olduğuna göre, bir iki transfer daha bekliyorum ben. Özellikle stoper bölgesine yabancı bir oyuncu alınabilir.

arnawut dedi ki...

Bu güael yorum için teşekkürler =) Çok mantıklı .)