31 Temmuz 2009 Cuma

Taraftar?!?!?


Ben bu fotoğrafı Lappapa adlı blogda gördükten sonra kendimden şüphe etmeye başladım. Hele fotoğrafta Elano'nun koluna girmiş arkadaş hakkında ki yorumları çeşitli sitelerde okuduktan sonra daha bi telaş yaptım.
Galatasaray taraftar profilini böyle adamlar belirliyor ya ben ona üzülüyorum. Muhteşem bir transferi karşılamada yaşanan rezilliğin haddi hesabı yoktu bugün, Atatürk Havalimanı'nda.
Yönetimin suçu abi...
Sen milyonları akıt, Brezilya Milli takımının yıldızlarından birini al, getir ve korumalığını böyle adamlara bırak.
Görüntüleri izleyince şoka girdim. Elano Galatasaray'da haberini okuyunca girmiştim bi şoka, ikinci şok bu oldu. Bağırış çıırış! İnsan kafayı yer. Ben şahsen "amk nereye geldim lan ben" derdim ki Elano'nun yüz ifadesi herşeyi anlatmış.
Bir de bunun Dünya medyasına yansıması var. Demez mi elin gavuru, GS taraftarı böyle .... diye?! Hayır daha 15 gün önce Ankaragücü taraftarının haline gülüyorduk, vay ansını ya. Bu arada Ankaragücü maçının 2.yarısını seyrettim, Vassell'den bi cacık olmaz(gibi geldi) =)

7 yorum:

horozmania dedi ki...

elano nun koluna girenler orda tribünün önde gelen isimleri amaçları da izdihamdan biran önce çıkarmak futbolcuyu. niyetleri kötü olsa zaten haldun üstünel karşı çıkardı o duruma

arnawut dedi ki...

tribünün önde gelen ismi bu mu sence? bu iş tribünün önde gelenleriyle mi halledilmeli?
Tribünün önde gelen ismi dediğin fotoğraftaki eleman yeni açık'ta amigoyum diye takılan biri biliyor muydun?
fotonun sağ tarafında sucu reis var, hadi onu geçtim....

Haketo Zaman dedi ki...

"hadi lan kolları gösterin. hadiii.. kapalı uyuma eski 'açığını' dinle..." tribünün önde gelen isimlerine bak. bu adam kim ki gümrüğü geçip pasaport kontrolüne geliyor, n'apıyor bu adam, kim izin veriyor bunlara?
buraya kadar gelip koluna giren adam kelebek de sokabilir değil mi?
böyle tribün lideri olmaz olsun, tipe bak abi...

adozzi21 dedi ki...

herkes neyin ne olduğunu biliyo aslında..yapacak birşey yok..

horozmania dedi ki...

tabi ki bu şekilde olmamalı. o kişiyi de tanıyorum sucu reisi de. adonun da dediği gibi herkes olmasa bile çoğu kişi kimin ne olduğunu biliyor. bu yıllardır böyle gelmiş böyle de gider Türkiye'de. bu kişiler sadece bizim tribünde değil bütün takımların tribünlerinde var.

Adsız dedi ki...

abartmayın olum o kişi islam abi öyle yeni açıkta amigoyum diye geçinen biri felan değil sallamayın saf kapalıdandır : ) Erdinç sana gelince alış artık böyle şeylere olum .

gagi

arnawut dedi ki...

valla bilmem abi. ordaki harketlerden sonra kesinlikle bir önyargı oluştu bendeki zaten durumları biliyordum.
ben böyle şeylere alışmamalıyız. tam tersi mantık değişmeli bana göre. böyle düşünmesem zaten gidipte açık açık yazmadım herşeyi...