7 Temmuz 2009 Salı

Pablo Martin Batalla (Bataja) Bursa'da!

Görünce dedim ben bu adamı bi yerlerden hatırlıyorum! Nerden nerden?? Football Manager oynayan arkadaşlar bilirler, bende ordan hatırladım.
Velez'in oyuncusu, geçen sene Deprtivo Cali'de kiralık oynamış 25 yaşında ofansif orta saha. Ayağına hakim, feci teknik ve kıvrak bir oyuncu. Fm'de de iyi bir profile sahipti.
Bursa takımı süper bir transfer yapmış sanırım. Bizim Carrusca olayına benzemez umarım ama benzemez benzemez. Hem yaşı daha olgun, hem gittiği takım Bursa. Sürekli oynayacağını düşünürsek, her geçen gün daha kolay uyum sağlayacaktır.
İzlediğim birkaç vidyoyuda sizin için aşağıya koyacağım. Hakikatten vuruş tekniği süper. Kornerden gol atacak neredeyse adam. Bursalılar gerçek bir 10 numara bulduk diye seviniyorlardır tahminen.
Bu arada İspanyolca'da 2 "L" harfi yanyana kullanılınca "y" şeklinde okunuyormuş. Bunuda yazarken "j" şeklinde yazalım ki bizim gören spikerler onu hemen "y" diye okusunlar :)
Bataja Türk futboluna hayırlı olur umarım...
Videolardan ilkinde ki 1.5 dakika Batalla'nın gollerini görmek için yeterli ama devamında da iyi işler çıkarmış. Taraftarın tepkileri süper. Hele stadyum tam Ali Sami Yen!!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

arjantin ispanyolcasında iki L "J" okunur. bilmiyorsan yorum yapma bence ve spikerleri hafife alma. (spiker değilim, cehalatle karşılaştığı anda sinirlenen biriyim)

arnawut dedi ki...

1.si adsız yorumlardan haz almıyoruz.
2.si araştırdıkta yazdık bişeyleri.
3.sü kimsenin spikerleri hafife aldığı yok ancak ülkemizde ki spikerlerin hali malümünüz.
4.sü, evet senin dediğin doğrudur belki ama kimseyi böyle bişeyin ardından cahillikle suçlayamazsın ki ben spikerlerimize bu cahil herifler gibi bir yakıştırma yapsam neyse.
Son olarak öyle hemen sinirlenme, almasınlar sinirini... gelmiş bnm blogumda ettiği lafa bak:)