6 Kasım 2008 Perşembe

ChampionsLeague # Wednesday Night


Çarşamba gecesi şenlik devam etti Şampiyonlar Ligi'nde. Salı'ya göre daha sessiz bir geceydi. Büyük sürprizler de yaşanmadı 2 maç hariç.

Juventus mükemmel bir iş başardı Santiago Bernabeu'da. Del Piero'mu deseydik yoksa?! Kendileri 2 mükemmel golle avladı Casillas'ı. Bu yaşa geldi ama hala çat çat atıyor, helal olsun. Madrid halkı 2. şoku yaşadı üst üste 2 gecede. Kimse Real Madrid'in evinde 2-0 kaybedeceğini beklemiyordu elbette ama Del Piero faktörü çıktı meydanee.. // Villareal deplasmanda Danimarka takımı Aalborg'a konuk oldu. İlk maçı 6-3 almışlardı. Yine gollü bir maç oldu ama skor 2-2 idi. İlk maç 3 yediler ama galip gelmesini bildiler. Bu maçta da benzer bişiler olmasını bekliyordum ama Aalborg ev sahibi kimliğini koymuş ortaya.
Bayern Fiorentina deplasmanından 1 puan çıkarabildi. Borowski getirdi beraberliği. Beklediğim bir sonuçtu. Hatta Mor Menekşeler alabilir diyordum da o kadar uzun boylu değilmiş .p ManU İskoçya'dan 1 puanla döndü Manchester'a. Kaptan Giggs'e borçlular o bir puanıda!. // Lyon evinde rahat kazanmış görünüyor skora bakılınca. Juninho yine sahnede.. // Porto Ukrayna deplasmanında 1-0'dan maç çevirmiş. 90+2'de gelmiş galibiyet golü! Ne yıkıcı bir durum Kiev için.. // Zenit'te deplasmanda galip gelenlerden, BATE dayanamamış Rus ekibine. Fatih Tekke oynamamış.
Gelelim bizim için gecenin maçına! Fenerbahçe Londra'da Emirates'te bir puanı kurtardı dün gece! Volkan ve son zamanlarda Volkan'la birlikte hiç beğenilmeyen defansı sayesinde.. İlk yarıda birkaç pozisyonun dışında dün gece zevksizlik abidesi bir maç oynandı. Van Persie'nin direkten dönen topu maçın en önemli pozisyonuydu.. Roberto Carlos artık son bikaç maçıma çıkıyorum sinyalleri verdi. Deli oldum dün gece sayesinde. Bu kadar kötü oynamamalı böyle büyük bir futbolcu! Sakatlık geçirdi felan hikaye, gerçi 36 yaşında bi topçu için her sakatlık çok ciddi olabiliyor ve ondan sonraki performansını etkiliyor ama Carlos'tan benim beklentim -Avrupa'da- büyük. Sonuçta Fener bizim takımımız ve Carlos'un yaptığı hatalarla adam gibi bi Arsenal en az 2 gol bulurdu. Maldonado beklentilerin üstüne çıktı. Tabi ki bunda tüm takımın defans için oynamasının da etkisi var. Hücum anlamında hiçbir şey yapmayan bir Fenerbahçe'de Maldonado göze iyi geliyor elbette. Uğur Boral ve Gökhan Gönül'ü de tebrik ediyorum, son dakikaları sekerek oynadılar ama alınlarının akıyla çıkmayı başardılar Emirates'ten. Neyse sonuç olarak diyeceğim şu ki; biz bu Fenerbahçe'yi Saraçoğlu'nda yeneriz :D

Hiç yorum yok: