8 Kasım 2008 Cumartesi

Arsenal 2 - 1 Manchester United

Takım kadroları

Arsenal: Almunia (Fabianski), Bacary Sagna, William Gallas, Gael Clichy, Mikail Silvestre, Nasri, Fabregas, Denilson, Abou Diaby (Kolo Toure), Theo Walcott (Song), Nicklas Bendtner

Yedekler:Kolo Toure, Carlos Vela,Ramsey, Alex Song, Wilshere, Djourou, Fabianski

Manchester United: Van der Sar, Garry Neville, Rio Ferdinand, Vidic, Patrice Evra, Michael Carrick, Anderson, Ji-Sung Park, Cristiano Ronaldo, Dimitar Berbatov, Wayne Rooney

Yedekler: Ryan Giggs, Nani, da Silva, O'Shea, Evans, Kuszczak, Carlos Tevez

Maçın sadece son 20 dakikasını seyredebilmek nasip olsada, "o" 20 dakikalık süreçte bile biçok değişime uğradı, duygularım.. Hislendim tabi ki kendi ligimdeki futbolu düşününce. Ligimizle kıyaslamaya girecem ama girmek istemiyorum çünkü..! Çünkü dağları geçtim, dünyalar kadar fark var! Hangi birini söyleyelim, ne için yoralım kendimizi!?

Arsenal, Fabregas ve Nasri'yle işi bitirmiş zaten 48 dakika da. Manchester son 20 dakika içinde bile baskı kuramadı Arsenal'e karşı bugün. Takımda ciddi bir düşüş var bana göre. Ferguson artık söz geçiremiyor mu nedir oyuncularına. Aslında C.Ronaldo'nun gidip gitmeme olayları takımı çok meşgul etti; bunu etkisi olduğunu düşünüyorum.. Unutmadan, Rafael'in golü güzeldi ancak çok geç geldi.

2 yorum:

MARTYkou dedi ki...

manu toparlayacaktır ve en kötü 2. bitirir ligi. çelsiyle şampiyonluk mücadelesi verecektir.
arsenalde o kadar çoluk çocukla ve takoz silvestreyle bi yere varamaz. 6-7 tane ağır abi lazım takıma kalan yerlere gençler yerleştirmeli Wenger.
o kadar genç adamın dünya yılzıdı olma ihtimali yok en fazla 4-5 tanesi dünya standardında oyuncu olabilir.

arnawut dedi ki...

Umarım toparlarda ortalık çelsiye kalmaz! Liverpool'da bi yere kadar dayanır çünkü. ManU'dur tek zorlayacak ekip Çelsi'yi..