11 Kasım 2009 Çarşamba

Gelip, Anında Yol Alanlar


Bugün nsaıl bilmiyorum Ragıp Başdağ çıktı karşıma. Sonra aklıma takıldı. Galatasaray'a transfer olmuş ancak hiçbir resmi maç oynamadan giden ve hatta sözleşme imzalarken giydiği formadan başka forma giymeyen arkadaşları bulmaya çalıştım. Sadece 3 tane bulabildim.

Ragıp BAŞDAĞ

Madem ilk aklıma gelen o oldu, konuya Ragıp'tan girelim. Galatasaray'ın ligde ve Avrupa'da Saidou gibi orta sınıf topçulardan medet umduğu yıllardı. Gereksiz biçok topçuyu aldığımız bu dönemlerde biranda bi Ragıp transferi olmuştu. Eve gidip haberleri açtığımı ve Ragıp'ı görünce ne alaka lan dediğimi çok net hatırlarım. Galatasaray formalı fotoğrafını kaydetmiştim ozamanlar PC'ye. Tabi tarih olan PC'ye. O yüzden koymuyorum ondan bi foto. Bulupta haberdar eden olursa koyarım:)

Müslim CAN

Açıkçası Müslim'i hiç hatırlamıyorum! Zamanında Samsunspor'a gelmiş. 2.İmparator döneminde. Avusturya doğumluymuş. Sözleşme imzalan ve yaz kampının ardından direk gönderilmiş kendisi. Resmi maç oynamadığını TFF'den teyid ettim. Müslim Can'ın bırakın Galatasaralı fotoğrafını, fotoğrafını bulamadım:D Şuan Orduspor'daymş.

Okan KOÇ
Okan Koç bahsettiğim 3 oyuncu arasında en çok izlediğim ve beğendiğim hatta Galatasaray'a transferine sevinmiş olduğum oyuncudur. Beşiktaş'ta kullanamadıklarını düşünmüşümdür herzaman. FM ve Cm serilerinde yabancı sınırından dolayı sık sık görev verdiğimiz oyunculardandır. Geldi ve gitti. Üzülmüştük. Şuan için Altay'da forma giyiyor. 27 yaşında olması da şaşırttı beni, daha gençmiş yav!

Başkalarını bilenleriniz varsa, yorum kısmına alalım:)

2 yorum:

benjcev dedi ki...

mbo mpenza. abisi gibidir diye sevindik ama değilmiş. şimdi ne yapar bilmem.

arnawut dedi ki...

aaa hep unutuyorum bu adamı ya:) geçen kış bana 4 braya mal olmuştu mbo, bize öyle biri geldimi gelmedimi iddasında:)))