26 Kasım 2009 Perşembe

Eh Be Rüştü!!

Abicim Beşiktaş'ı bu sene zora düştümü kalecileri kurtarıyor, başka bişey diyemiyorum. Türk takımlarının ManU'ya Old Trafford'ta illaki uzaktan gol atmasını da artık şansla alakalı bulmuyorum. Kader. Yazı. eheh.
Rüştü son iki topta yaptığı kurtarışları, Fatih Terim gazıyla yaptı bildiğin. Alışmış adam. Zora düştümü Terim gazını çekiyor. Helal olsun ama uzadı resmen uzadı. Biz nefesimizi değil, nefesimiz bizi tuttu adeta!
Şanssızlıklar yakasını bırakmadı ya 2.yarıda bildiğin üzüldüm. Yazık lan birinin burnu gider, yarılır. Biri kendi kendine ayağını burkar ki takımın en iyilerinden 2si bunlar. Tello'yu nedense bir Türk gibi görüyorum o bakımdan üzüldüm adamcağaza. Ayrıca canı acımasına rağmen devam etmek istemesi ayrı bir gurur kaynağı.
Batuhan denen gerzek çocuğa da kıl olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim, kimse kusura bakmasın. Psikolojik yardıma ihtiyacı var bu elemanın. Spikerde kıvırmıyor mu çok hırslı başladı falan. Zaten Mustafa Hoca'nın onu sokmasına anlam veremedim. Doldur boşalta çevircekti, ilerde top kafasına çarpar şekli. Allah'tan zaman tükendi. Gerçi herşeye rağmen kalede bir Rüştü gerçeği vardı bişey olmazdı "her-hal".
Taraftarın da hakkını vermek lazım. Ekşibjk blogundan giden bir blogger vardı. Maç bitiminde özendiğimi hissettim. Keşke bi Galatasaray deplasmanına, Avrupa'ya gidebilsem. Mesela Milan maçımız olcak, fenaaa! Tabi ilerde olabilitesi yok değil. Baya ilerde olması can sıkıcı yanlız.
Neyse tebrikler gerçek Beşiktaşlı arkadaşlara. Bjk bizi bi sevindirik etti ne diim.
foto mükemmel bu arada...

1 yorum:

Dreamtime dedi ki...

Rüştü bombaydı.Spiker daha bombaydı.''Heryerini öpüyorum'' nasıl bir cümledir ya :D

Ama helal olsun bence müthiş oynadılar.Böyle zevkli maçlar görmek istiyoruz.

Batuhan'ın girer girmez sarı kart yemesi ve spikerin ''heyecanına'' vermesi ayrı bir olaydı!