10 Kasım 2009 Salı

Amatör Olarak


Bazı yazılarda futbolla amatörce uğraştığımı belirtmişimdir. "Amatördeyken" terimini sık sık kullanmışımdır. Kaç yaşındasın ki eskiden bahsediyorsun diyenler oluyodur muhtemelen. Yaş 22 oluyor. Arda Turan benden biraz büyük.

Ancak aile büyüğünün polis olması bakımından sürekli gezdik ve sürekli takım değiştirmek zorunda kaldık. Tatvanspor, Suluovaspor, Amasyaspor derken tekrar İstanbul'a dönüş yaptık. Lisansımızı alamadığımız için henüz 16 yaşındayken Kartalspor'da oynamanın eşiğinden döndük. Bütün yaz lisansını alacaz diye uyuttular, idmanlar, hazırlık maçları derken lisans alma işi çok maliyetli denilerek kapının önüne koyulduk. Orhantepespor teknik direktörü gel biz bi şekilde oynatırız diyerek aldı takıma. 1 sene sahte sahte çıktık maçlara.

Kartal Bulvarspor'u bilenler vardır. Bi abimizin araya girmesiyle lisans işini hallederek oynamaya başladık. Bu sefer sahada da, masa başında da Erdinç vardı sahada. 3 senelik Bulvarspor hayatımda en düzenli futbol oynadığım günleri geçirdim. Hayaller kurmaya bile başlıyordum ki ÖSS denen illet, aile baskısı, okulda kötüye giden dersler derken bırakmak zorunda kaldık futbolu.

Halısahanın bir üstündeyken, artık halı sahalara dönüş yaptık. Ne acı değil mi? Kısmetimizde bu varmış ne yapalım... Bu kadar komik bi karikatürden de bu hikayeyi çıkardım ya helal olsun bana ama hep yazmak geçerdi içimden:)

3 yorum:

Schumy dedi ki...

Biliyorum bu karikatürü, heryerde de kullanırım bu amatör ayet muhabbetini :D

bigo dedi ki...

yaş nası 22 ya. doğduğun anda 1 yaşında olduğunu varsaydığını görüyorum.. =)

arnawut dedi ki...

@bigo
Olm ne çok taktın bu yaş muhabbetine:D ağız alışkanlığından 22 diyorum işte, 21 olsa nolur :D