23 Aralık 2009 Çarşamba

Kırmızı Forma vs.


Yılbaşına yaklaşıyoruz. 2010'a giriş için herkesin belli planları var. E haliyle, herkes güzel bir yeniyıl gecesi geçirme telaşesinde ve güzel bir eğlencenin de belli maliyetleri var. Biçok insan cepteki akreplere kaptıracak parmaklarını. Benimde yapacağım gibi. Ha şikayet etmiyorum, işin şakasındayım.

Kırmızı forma çıkarmış Galatasaray, storelarda satışta yeni formamız. Haydi tüm Galatasaraylılar, store'a hücum diyorlar. "Hönk" demek istiyorum sadece. Bu fiyat politikasıyla, sittin sene değil siktin sene forma alamam ben. "2 kuruş maaşa stajyer gibi ama değil" çalışıyorum, az da olsa bi gelirim var, kredide alıyorum ve babamda param tükenince hiç eksik olmuyor, eksik olmasın. Bütün bunları toplarsam da benim sadece Galatasaray'dan forma, şort, t-shirt, sweat falan alıp ne okula ne işe nede arkadaşlarımla biyere gitmemem gerekiyor. Benim ultrAslanım 35 liraya store'un yapamadığı güzellikte poları neredeyse hediye ediyor bana, tabi ki onu alırım!
Store, şu ülke şartlarında benden gidipte bi ürün almamı beklemesin ne diyeyim. (ne de siklerler ya, konuşuyorum işte amk!)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

saygı duyuyorum ama saçmalamışsın :s