6 Aralık 2009 Pazar

Kayseri 3-0 Bursa

Aklımda Kartal-ADana maçına gitmek vardı öğleden sonrası için ama Kayseri-bursa maçı aklımı çeldi.
İlk 10 dakika da müthiş bir mücadele var. Müthiş bir stadta, premierligvari bir maç izlemek isteyenler Ligtv'yi açsın. Kayseri 8.dakikada öne geçti güzel bir golle.

Maç Sonrası:
Kayseri'de çok güzel bir 90 dakika izledik. Tribünleri tıklım tıklım olması, 2 takımında zirve mücadelesinde yer alması, Türkiye'nin 2 yetenekli teknik direktörünün karşı karşıya olması maçın albenisini doruklara çıkartmıştı.

90 dakikanın genelinde Kayseri üstün oynadı diyebiliriz. Bursa'nın gollük pozisyonu yok gibi. Olası gollük pozisyonları da kendileri katlettiler zaten. Selçuk Dereli'nin maçı s.kme girişimlerinden dolayı maçtaki mücadele ve sürat azalsa da güzel maç oldu. Kayseri çok rahat kazandı, Makukula kuvvetiyle s.kti attı Bursa defansını. Gol sayısını 12'ye çıkarttı şimdiden. Ayrıca Cangele'nin yerine oynayan Ömer'de de gelecek var. Bayern'de ki Müller'e benzettim tarzını.

Geçen haftasonu bize aslan kesilen Bursa takımıda, kuzuya dönmüş tabi. "Avrupaya avrupaya avrupaya avrupaya avrupaya avrupaya nah gidersin :D" demiycem tabi ki. isterim Bursa'nın Avrupa'da mücadele etmesini, tabi bugünki gibi oynamayacaklarsa.
Neyse ben yavaş yavaş SamiYen diyarlarına doğru yollanıyorum. Yakşamlar sayın seyirciler:)

Hiç yorum yok: