24 Aralık 2009 Perşembe

Kolpa Basın...

Fanatik adlı gazeteden alıntıdır. Yazık yahu, bu kadar mı haber olsun diye haber yapılır be arkadaş... Ayıp... Bugün çok stresliyim zaten, herşeye tepki gösterebilecek durumdayım ve böyleleri iyice çileden çıkarıyor insanı..!

Türkiye Kupası’ndaki derbiye taraftarlar fazla ilgi göstermedi, ancak mücadeleye tribünlerin Fenerbahçe aleyhinde yaptığı tezahüratlar damgasını vurdu. Ali Sami Yen’in büyük bölümünü boş bırakan Sarı-Kırmızılı futbolseverler ile Trabzonsporlu seyircilerin hedefinde, Süper Lig’in ilk yarısını lider bitiren Fenerbahçe vardı. İki takımın taraftarları, maç boyunca Sarı-Lacivertliler aleyhinde tek bir ağızdan tezahürat yaptı. Karadeniz temsilcisini destekleyen yaklaşık bin kadar taraftar, geçtiğimiz yıl vefat eden Galatasaray’ın tribün lideri Alpaslan Dikmen için tezahüratta bulununca, Sarı-Kırmızılı tribünlerden alkış aldı. Galatasaraylı futbolseverlerin tribünleri doldurmamasının sebebini ise yöneticiler açıkladı. Maçın açık kanaldan yayınlanması nedeniyle taraftarların karşılaşmaya gereğinden az ilgi gösterdiğini belirten Sarı-Kırmızılı idareciler, Rijkaard’ın genç oyunculara forma vermesinin de bu durumda büyük etken olduğunu dile getirdi.


Fotolar dün gece ki maçtan ve eski açık ile kapalının nasıl full çektiğinin göstergesi... Yeni açıkta da gayet seyirci vardı ki bu maçta tamamen dolmasını kimse beklemiyordu.

4 yorum:

Özgür Şeker dedi ki...

trabzonlular maçtan önce yağ çekmeseydi belki kimsenin umrunda olmayacaktı. Maçtan yarım saat önce 1-2 dakika feneri andık o kadar :)

SéRhat dedi ki...

bizim basın adam olmaz

SirEvo dedi ki...

Bizim basın ölmüş bitmiş ya..

Gala's dedi ki...

Resmen trtnin maçı aldığı için göstermesine muhalefet oluyorlar. Böylece kamuoyu yaratacaklar ve D - Smart alacak yayın hakkını.

ŞEREFSİZLER.