4 Aralık 2009 Cuma

Bir Martins Vardı...

Newcastle'da bir türlü yükselmeyen bir performans ve takımın küme düşmesiyle Almanya yolculuğu. Orta sınıf bir Alman takımı olan Wolfsburg için büyük bir transfer. Aslında şuan hangi takıma gelse -takımın derecesine göre- süper veya kalbur üstü olarak adlandırılır ama İnter'de oynadığı bikaç iyi seneden sonra eski Martins'i göremedik.

Bugün Wolfsburg'da yine vasat bir Obafemi Martins. Sezonun başından beri 4 kere ilk 11 başlayabilmiş ve sadece 4 gol atabilmiş ligde. Avrupa'da henüz golü yok ve atacakmış gibi de durmuyor. Grafite'nin bu sezon ki performansı da ortada. Bir sene coşup, deliler gibi ün yapıp adını unutturan futbolcular listesine yazdıracak adını. Bu yüzden Martins'e şans doğuyor ancak kullanamıyor yine. Henüz 25 yaşında, belki birgün Türkiye'ye gelir ve fbli Guiza gibi, bjkli Ailton gibi, bize gelen Cristian gibi çileden çıkarıp gider, belli mi olur?
Edit:Yazıya başlarken ki amacım Martins'in sakatlığını da belirtmekti ama amacından koptu yazı. Hayat memat meselesi haline gelen son CL maçında oynayamayacakmış biline.

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

Yalan oldu Martins, daha bişey olmaz bundan. :)

Unknown dedi ki...

Adriano'nun Ronaldo'nun kafası neredeyse Martins'in kafası'da şu an orada sanırım.Bu yüzden ne zaman bu sorundan kurtulur o zaman eski Martins'i izleriz.Yoksa kaybolup gider.