19 Ağustos 2009 Çarşamba

Seni Hep Sakallı Gördüm Be Giga

Amasya'da oturduğum yıllar, Samsun-Galatasaray maçları benim için kaçırılamaz bir fırsat olurdu. 97'de Amasya taşındığımızda babamdan maçlara gitme sözünü almıştım. Bu arada baba mesleği yüzünden gezdiğimi belirtip konuya döneyim.

Tabi herşey istenildiği gibi olmayabiliyor, yaş itibariyle. Amasya'da kaldığımız 5 yılda sadece 2 kez Galatasaray maçına gidebildim. Büyük bi Hagi tutkunuyum bende, biçok Galatasaraylı gibi ki bence gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur dünyada. Ben bilmem Maradona nasıldır, ben bilmem Pele kimdir. O zamanın şartlarında en iyi olmuşlardır ama Hagi hangi dönemde oynarsa oynasın en iyisi olabilirdi. Ama sadece Galatasaray'da oynamalı o, o Galatasaray'da var olup Galatasaray'ı var eden adamdır!

Neyse bu gece oturdum mis gibi rüzgarıyla evin balkonunda dumanlanırken, geldi aklıma birden. Ah be keşke daha çok görebilseydim canlı canlı dedim. Ulan 2 kere gördüm bizim "ustayı" 2'sinde de sakallıydı. Romenlerin bir adeti diye duymuştum. Bi yakınları öldüğü vakit sakal bırakırlarmış. Samsun maçlarına denk geliyordu her seferinde ama o "karpatların maradonası" takımını hiç yalnız bırakmıyordu. Sevenlerinin karşısına çıkıyordu her seferinde. Ah ah...

Özledik be usta!
You will be always in my heart!..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

hemde ne özledik beeee....
g.s.

M.T dedi ki...

çok özledik hem de çookk...

mischa dedi ki...

40 gün civarında sanırım, sakallı geziyordu Hagi... Onun gibisi gerçekten bir daha gelmez.Çok özledik...