19 Ağustos 2009 Çarşamba

İrlandalılar


ASLAN
(Rock Band)

Bodrum açıklarına açıldığımız birgün, arkadaşın koyduğu bir cd ile beni büyüleyen müzik çalmaya başladı. Irlandalı bir anneye sahip Mel'in dinlettiği bu grubun yaptığı müzikle harmanlanan bir tekne turu oldu Küçük Akvaryum'da. Çok etkilendim hakkatten, etkilendik hatta. Ne bu grubun adı dediğimde bana İngilizce heceleme yaptı. Ne hikmetse Aslaam anladık bizde. Bulamazsınız nette dedi Mel. Ben durur muyum:)
Dün aklıma takıldı ve belki 2-3 saat aradım nette. Aslan diye bişey çıkıp durdu karşıma. Bunlar değil diye bakmadım ama tam bıkkınlık geleceği sırada albüm satışı yapan bi sitede 1-2 şarkısının 40 saniyelik tanıtım bölümlerini dinledim ve müthiş son! Bulmuştum, Aslaam değil Aslan'mış!! İrlanda'dan gelipte sevgilimle bizi bizden alan grubu bulmuştum! Tabi bunların albümlerini de bulmak gerekiyordu. İnternette bi tek albümleri yok derken, hatun bana "sen entel entel ara, limewire'da buldum ben demesin mi":D (limewire'ı sevmem de o yüzden bakmam oraya).

Kesinlikle dinlenmesi gereken bir grup. Limewire'dan birkaç şarkısına ulaşılabiliyor ancak ben en beğendim şarkılarını rapid'e upload ettim burdan indirmek isteyenler için. Şarkının üstüne tıklayıp indirin...

Aslan - Love Is All You Need

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten insanı etkileyen ve etkilemeye de değer bişey iyiki dinlemişim...
g.s.

arnawut dedi ki...

teşekkür ederim, dinlediğin için =)
beğenmene de çok sevindim;)

Bahadır dedi ki...

ben de dinledim ve beğendim :)