16 Ağustos 2009 Pazar

Dün Geceden // Tribünsel

Kapalı'nın adam akıllı 3-4 kere bağırdığı maçta, eski açık yani bizim tribün kendini parçaladı. Çok saçma işler dönüyor tribünde, ben anlamış değilim. Bizimkiler numaralıyı ayağı kaldırmanın derdine düştüler ya dün gece kafayı yiyecektim. O sırada kapalı "omuz omuza"yı patlatıncada bön bön bakakaldık ve susturulduk. Bu zihniyeti anlayamıyorum. Geçen sene hepberaber "Nevizade Geceleri" söylerken, bu sene önce kapalı sonra biz söylüyoruz ki sorunca "neden abi?" diye; "biri önden biri arkadan gidiyo, sesler karışıyo" diye saçmasapan bir cevap alıyoruz. Geçen sene neden karışmıyordu? Bu sene ki cenabetlik kimden kaynaklanıyo?
Kapalı'yla karşılıklı bişeyler yapalım diyorsun, yarısından fazlası susuyor. Karşı tarafın dediğini bile anlamıyorsun. Yeni Açık bile inletiyor Mecidiyeköy'ü.
Bizim "Bak işine Emre" dün gece çok çekti arkadaki "AyÜni" tayfasından. Bi ara omzunda 7 el felan vardı :D Yer değiştirme tekliflerini ters çevirsemde, dayanamadım geçtim yerine ama önce tayfayı uyardım "beyler aman diim" :D
Orjin'de çok takılamıyoruz artık. Müzdarip olduğum konulardan biri de bu. 8'de buluşup 8.30'da içeri giriyoruz. Hemen bi "hüop, UNİİİİİİ!!" diye bi ses! "Dur daha biram bitmedi mk!"

Korkarım ki tribün içinde bazı anlaşmazlıklar var çözülemeyen ve bu da tüm tribünün içine ediyor.

4 yorum:

halk dedi ki...

kapalı merkezin ateşli grubu senkronize sorunumuz hallolursa fazlasıyla katkı verecektir.yeni açık sağolsun bizi hep şaşırtıyor:), gerçekleri tarih yazar'ı kapalıyla karşılıklı söyleyince aldığımız karşılık normaldi, lakin sonra yeni açık'a dönünce eski açığın bile üstüne çıkan bir ses geldi, ben yer buldukça eski açıkta olacağım lakin, benim gibi öğrenci-genç ve kombine alamamış arkadaşlar dolduruyor muhtemelen yeni açık'ı ve iyi bir randıman alınacak gibi gözüküyor.

Adsız dedi ki...

Bencede halledilmesi yada çözülmesi için bişeyler yapılması gereken durumlar var.Sezonun çok başı diye düşünüp ilerki maçlar için senkronu yakalayacağız inşallah kapalıda da diyerek biraz daha bekleceğiz sanırım.Nede olsa futbol nasıl bir takım işiyse bizde iyi bir taraftar takımı olarak hepimiz üstümüze düşeni yap(malıyız)acağız.

arnawut dedi ki...

yorumlar için teşekkürler...

M.T dedi ki...

Özledim o tribünleri.Tıkış tıkış maça girmeyi, koltukların üstünde zıplamayı,üçlü çekmeyi özledim anasını satiim.