11 Nisan 2010 Pazar

Beddua

Geçen hafta biyerlerde solunum cihazlarına muhtaç kalasın diye bi beddua görmüştüm. Bi bakıma tutmuş sanki...

8 yorum:

gillerprensi dedi ki...

abartmamalı!

arnawut dedi ki...

neyi yav=)

gillerprensi dedi ki...

bedduayı duymuşsun ya o bedduayı edene dedim. ne de olsa bir insan. kötü oynamaya da hakkı vardır keza geçtiğimiz yıllarda yere göğe sığdıramıyorduk kendisini. gerardla bile karşılaştırmıştık. şimdi rijkaardın sisteminde tekledi diye adama solunum cihazında kalasın diye beddua etmek ayıp olmuş. diyen elemanı kınadım :)

arnawut dedi ki...

euheue ya ben işe espriyle baktım:D doğru diyosunda tribünde ne laflar ediyor millet, hepsine tepki gösterirsek dayaktan haşatımız çıkar:P
solunum cihazına benzemiyor mu ama:D

M.T dedi ki...

çok ağır olmuş bu söz. lafım sana değil elbet, o lafı edene. hiç kimse böyle bir şeyi haketmiyor. yazık adam en nihayetinde ekmek parasının peşinde. tribün kitlesi malesef o kadar cahil ki, bugün bile maça giderken 13-14 yaşında çocukların ellerinde bira şişeleri gördüm inanamadım. destek bu değil, sevgi bu değil. aklı başında olmak gerek, içip içip zırvalamak değil.

gillerprensi dedi ki...

aynısı olmuş. topalın allah affetsin de burnu birazcık büyüktü törpü yedi sanırım :)

bu arada tribündeki en güzel tepkiyi arkadaşlarımın hatrına gittiğim bir göztepe-bjk maçında arkamdaki bjkli dayı vermişti. o zamanlar sağda erkan oynuyor beşiktaşta ama dökülüyor resmen dayı en sonunda arkamdan bağırdı.

lan erkkaaaaan. otur a.k da maçı izleyelim :)) yarılmıştım yavv resmen yarılmıştım.

arnawut dedi ki...

Murat abi artık ne diyeyim ki, ne diyelim ki... düzeltmek bizim elimizde değil biliyosun...

@eeyore
bende yarıldım diyebilirim:D

ckokler dedi ki...

Abi tepki fazla olmus bence. Tamam kötü oynuyorlar, yada moralsiz oynuyorlar (bazi taraftar buna ruhsuz diyor) ama bu denen olmamis. Diyarbakir macindaki tepkiyide bu post ile birlestirince, takimi gectim taraftartar nereye gidiyor diye sormaya basladim. Yazik sadece, taraftara yazik.