11 Ocak 2012 Çarşamba

Yine Geçti Deplasman Haftası...


Samsun'dan dönüş hemen ertesi 2 sınava girince yine uzak kaldık blogdan. Efsane bir deplase oldu herşeyiyle.

Geceden başlayan takılmaca ve sabah ezanına az kala yola koyulmacayla startı verdik. Otobüs hakkında kötü birşey söylemek, ayakta gelen kardeşlerimize haksızlık olur. Zira 2-3 kişi dönüşümlü oturuldu. Piizden kaynaklanan ufak tuvalet sıkıntısıyla boğuştuk ilk dakikalarda. İzmit'e gelmeden klasik McDonald's molasında kurtulduk bu sıkıntıdan. Yola koyulduk ve biraz muhabbetin ardından uyku bastırdı. Çok uyumuşum itiraf edeyim ama alkolün etkisi büyük.

Neyse Samsun'a vardık. Daha doğrusu Samsun il sınırlarına girdik ki Polis, "Havza" girişinde çevirdi bizi. Bilmeyenler için Havza, Samsun'a yaklaşık 100 km uzaklıkta... Kavak çıkışında, otobüsün camlarını taşladılar(!) Bu ilginç uygulamayla girdik Samsun'a ve Atakum'da çevik büronun kocaman bahçesinde konakladık. Sanırım 6 saat. Futbol sahasında kıyasıya bir maç yapıldı, lokalde çaylar kahveler içildi, yemekler yendildi derken maç saati geldi.

Alkolmetre'leri üfleyerek otobüslere bindik ve satada sağlam bi giriş yaptık. Maça 1 saat vardı ve o sırada Ligtv'den Özer Abi'yle muhabbete tutulduk. Çok hoş sohbet bir abimizmiş, eğlendim bayağı.

Maç bildiğiniz gibi. Ne zamandır deplasmanda böyle geri dönüş olsun istiyordum. SOnunda oldu. Efsane de oldu. En iyi destek olduğum maçlardan biri de oldu ayrıca. Buda sevindirici.
Ardından 2 gün Samsun ve sonunda evdeyim. Kaldığımız yerden devam...

Hiç yorum yok: