16 Ağustos 2010 Pazartesi

Milliyet'ten Bir Haber


14 Yaşındaki kızı ağabeyinin sevgilisi batağa sürükledi

Zonguldak'ın ÇAycuma ilçesinde sevgilisinin 14 yaşındaki kız kardeşini fuhuşa zorladığı iddia edilen genç kız ve üniversiteli ev arkadaşı ile cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 2 sanığın yargılanmasına başlandı. Hazırlanan iddianağmeye göre M.N.G, ağabeyinin kız arkadaşı Seda S ile tanıştı. M.N.G, kısa süre sonra Seda S.'nin üniversitesi öğrencisi Büşra D. ile oturduğu evine gitti.

"Eğlenmeye Gideceğiz" dedi

Seda S., "Eğlenmeye gideceğiz" diyerek M.N.G. ve evde bulunan arkadaşı A.K.'yi de yanına alarak erkek arkadaşı S.G.'nin evine gitti. M.N.G, Seda S'nin yönlendirmesiyle A.K. ile birlikte oldu. Sabah Seda S, "Bu olanları başkasına söyleme" diyerek M.N.G'ye 100 lira verdi. SBS'ye giren M.N.G.'nin eve dönmemesi üzerine ailesi polise gitti. Seda S. de M.N.G.'yi karakola gönderdi. M.N.G., Seda S. tarafından fuhuş yapmaya zorlandığını söyledi. M.N.G., sınavdan sonra Seda S.'nin evine gittiğini, burada B.B. ile ilişkiye girdiğini, Seda S.'nin kendisine 20 lira verdiğini ileri sürdü.

Üşenmeyip; hiç birşeyi, noktasına vigülüne kadar, değiştirmeden yazdım buraya. Böyle haber anlatımı mı var arkadaş. İlk okuyuşta bu ne lan deyip tekrar okuyanları görelim:D

2 yorum:

ZorTurK dedi ki...

Güzel denk getirmişsin.

Bu arada bizim blogu koymayı unuttun herhalde?

arnawut dedi ki...

hehe:)
denedim kardeşim ama sorun veriyor anlamadım:S