28 Ağustos 2010 Cumartesi

Depar -at- Lig Tv


Sinan Engin, Altan Tanrıkulu ve Bülent Korkmaz yorumculuk yapıyor. Melih Şendil'de program sunucusu olmasına rağmen, konuk gibi davranıyor her zaman ki samimiyetiyle. Birsu Eren hanımefendi de biblo olarak programa katılmış durumda.


Sinan Engin ve Altan Tanrıkulu... Çok farklı futbol anlayışları ve kişilikleri olduğuna inandığım spor adamı. Sinan Bey'in karşısına Bülent Korkmaz'ı da koyabiliriz.

Çok ilginç bir eşleştirme olmuş program adına.

Sinan Engin'i şuanki Telegol gibi programlardan izlemeye alışık olan bir milletiz. Kavga, gürültü, herkesin aynı anda konuştuğu, kimsenin birbirini dinlemediği programlar var ya hani. Ahmet Çakarlr, Ermanlar, Gökmenler, Ziyalar... Böyle programların adamıydı Sinan Engin.

Dün Depar adlı programa bi 5-10 dakika bakmak istedim. Olmamış... Sadece bunu söyleyebilirim olmamış. Altan Tanrıkulu gibi bir adamla Sinan Engin'i yanyana oturtup program olmaz. Garibim Altan, her cümlesi yarıda kalıyor. 2 kelime söylüyor Sinan Bey atlıyor. Lig Tv'ye selam olsun, belki görürler ve bir özeleştiri yaparlar. Kim bilir...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

anadolu takımları birlik yapmış içlerinden birini şampiyon edecekler onun nesini yorumlarlar anlamıyorum