26 Ağustos 2010 Perşembe

İstanbul - eses: 330 Km.


Real Madrid maçını hatırlar burdakiler. Hani ilk yarısı 2-0 biten maç. Hemde Sami Yende."ama zaten favori Madrid'ti arkadaş. "Buraya kadarmış" demişti çoğu kişi. .
Uefa sürecini bilir misiniz? Tabi ki bilirsiniz. Hani kupa öncesi birçok otorite 1'e bilmem kaç veriyordu Cimboma..
Cimbom 14 sene şampiyon olamamıştı ligde ve ona inananların sayısı düşüyordu belki de..

vb.

Bu üstte saydığım şeyler, yürekten inanmayanların düşüncesiydi. Ama unutmamalıyız ki bizler zor günlerin adamı ve Cimbom da zor günlerin takımıdır.

Sonuç: Cimbom 2. yarıda kendine gelir ve yenilmez armada Madridi 3-2 yener (bir gol de geçersiz sayılır). UEFA kupasını namağlup şekilde alır ve finalde de Arsenal gibi Dünya devini yenerek. Ve 0 14 senenin sonunda "Cimbomu sevmeyenler ölürler"

İmkansızı başaran hep biz olmuşuzdur. Umudu kesmeden, armanın peşinden gitmeye devam edicez.

İstanbul-es es :330 km

Saygılar

by dmrzn

3 yorum:

brk dedi ki...

umarım 2sinide kazanırız aslında kazanabiliceğimizi biliyorum ama oyuncular çok ruhsuz. h.balta önüne pas atamıyor, arda kaptanımız birilerine küsmüş vs. ama azıcık neill ve baros'u örnek alırlarsa rahat geçeriz turu, eskişehir ise futbol oynamadığı için bizim takıma ters geliyor belki barış,ayhan m.sarp üçlüsü o maçta işe yarar çivi çiviyi sökermiş :)

uAytac dedi ki...

geçmiş olsun elendik yatıcak yeri olmayanlar utansın takımı bu hallere getirenleri allah bildiği gibi yapsın anasını sülalesini anmak istemiyorum, takım ruhlar aleminde kayıplardayız usta :(

arnawut dedi ki...

sorma aytaç sorma...