16 Şubat 2010 Salı

ultrAslan İstanbul UNI

İstabul Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde okuyan, Galatasaray'a gönül vemiş, ultrAs Mentalitesi ile kendini birer ultrAslan olarak gören değerli İstanbul Üniversiteli Aslanlar,

Geçtiğimiz Çarşamba günü Galatasarayımızın Antalyaspor ile oynadığı Türkiye Kupası maçı öncesinde yine toplandık. Başkanımız Sezer Erden'in son sınıfta bulunması ve iş hayatının zorluklarıyla yüzleşmesi sebebi ile başkanlığı bırakma ihtiyacının doğmasından dolayı yeni bir başkan belirlememiz gerekiyordu.
Arkadaşlarımızla yaptığımız fikir alış-verişleri sonucunda, İstanbul Üniversiteli Aslanlar başkanlığına gelmiş bulunmaktayım.

Bende hepimizin olduğu gibi doğuştan bir Galatasaraylı, damarlarında sarı-kırmızının dolaştığı, bu sevda uğruna herşeyi göze almış bir insan evladıyım. Çocukluğumda babamın da sayesinde bir tribün aşığı oldum çıktım. Ailemin işi sebebiyle yıllarca saha kenarından takip ettiğim parçalıyı, Tv'den seyretmek ızdırabını yaşadım uzun yıllar. Yaklaşık 8 sene sonra tekrar döndüğümüz İstanbul'da, lise hayatım yıllarında, elimden geldiğince tribünde destek vermeye gayret ettim. Yeri geldi cebimde ki son parayı yola vererek, aç susuz kaldım SamiYen Tribünlerinde. Her nekadar bahsetmek adaba uygun olmasa da yeri geldi tuvaletlerde bekledim, yeri geldi buz gibi soğukta SamiYen büfelerine sığındım...

Liseden sonra girdiğim İstanbul Üniversitesi Lojistik bölümünde tanıştığım Sezer kardeşim sayesinde Alpaslan Dikmen tribünü ve İstanbul Üniversiteli Aslanlar ile tanıştım.

Bundan yaklaşık 2.5 sene evvel katıldığım İstanbul Üniversiteli Aslanlarla birlikte, çok güzel günler geçirdik. Birçok kardeşim oldu bu grup sayesinde. Bu arkadaşlıklar İstanbul Üniversitesiyle de sınırlı kalmıyor elbette. ultrAslan UNI üyesi arma sevdalısı kardeşlerimizde oldu ve olacaktır. Yeri geldi hep beraber sevindik, yeri geldi sevincimizden ağladık, yeri geldi her beraber üzüldük. Deplasmanlarda bir şişe suyu paylaştık, son dal sigaramızı döndük, bir simidi lokma lokma ayırdık, kötü günlerimizde birbirimize destek olduk, dertlerimizi paylaştık. Anlayacağınız dostluğun en güzel örneklerine sahip, güzel bir oluşumun içerisindeyiz. Bunun değeri iyi bilinmeli.

Bu oluşumu bugünlere getiren eski başkanımız Hasan Kaya ve Sezer Erden başkanımıza teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca son Beyazıt sorumlusu Serhat Korkut'a da teşekkürler.

Girmiş bulunduğumuz bu süreç içerisinde almış bulunduğum başkanlık görevini, Beyazıt sorumlumuz Emre Arıtoprak ve siz değerli tüm kardeşlerimizin yardımları ile layıkıyla yerine getireceğimize inanıyorum.

Rahmetli Alpaslan Abimizin, çok önem verdiği ve son yıllarda büyük bir ivme kazanarak başarılı işler yapan ultrAslan UNI'nin içerisinde bulunan en büyük okula sahibiz. Sahip olduğumuz bu müthiş potansiyeli en iyi şekilde kullanarak, adımızı Galatasaray tribünlerinde çok önemli bir yere yazdıracağımızı düşünüyorum. Bu konuda hepimizin çok büyük gayret göstereceğinden en ufak bir şüphem yok.

Bu görevi bana layık gören arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederek, en kısa süre içerisinde herkesin birbiriyle tanışması ve kaynaşması amacıyla bir toplantı düzenleyeceğimizi belirtmek isterim.

Saygılarımla

Erdinç CEYLAN (arnawut)
İstanbul Üniversiteli Aslanlar Başkanı

8 yorum:

ultrasArtiglio dedi ki...

Hayırlı olsun baskan ....:)

Volvox dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun ;)

Gala's dedi ki...

Hayırlı olsun. Bir an önce Uni çatısı altında aranızda olmak dileği ile.

Kırmızı Adam dedi ki...

Hayirli olsun... UltrAslan UNI'ye buyuk katkilarin olmasi dilegiyle... Tebrikler!

Adsız dedi ki...

http://fossacimbom.blogspot.com/2010/02/tebrikler-arnawut-erdinc.html

Hayırlı olsun Erdinç :)

arnawut dedi ki...

hadiii:) çok sağolun hepiniz yaav:)))

Unknown dedi ki...

En iyisini Yapacağından şüphemiz yok kardeşim.Görev dağılımında pankart taşıma görevini bana verdiğin için minnettarım sana : D..Kontörlerinin çok olduğu günler diler
Rahatsız edeceğim günler yakındır der ; öpücüklerimi yollarım.

'İüAslanlar BH' Baş. Yard Bestami Köse .

adozzi21 dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun uA-UNİ ailesine ve İstanbul UNİ'ye :)

ultrAslan DENİZLİ!