4 Şubat 2010 Perşembe

Defoe - Bentley AŞ.

Hep böyle fanatikvari, gıcıkmı gıcık bir başlık atmak istemiştim. "Defoe ve Bentley" Turizm Seyahat Limited Anonim Şirketi. Ne anlama geliyor bu? Defoe ve Bentley, Leeds maçını tek başlarına aldılar. Birileri maçı kurtadı mı (çıın, ışık yanar) "şirket gibi adamlar heee". Yendik MiLan gibi bişey aslında bu ama daha vasıfsızı.

Neyse düne gelecek olursak. Hakikaten Defoe müthiş yükselişte. Her geçen maç daha da iyi oynuyor. Dün gece hat-trick yaparak taraftarını çılgına çevirdi ve bizi gole doyurdu. David Bentley'den bahsetmeden geçemeyeceğim. Ben bu elemanı Blackburn'de adının yanlış yazılması olayı ile tanımıştım. İzlemiş olsam bile ilk o gün dikkatimi çekmişti. Dün gece sağ kanatta sildi süpürdü Leeds savunmasını. Sergio Ramos'un bizim Millileri yeyip bitirmişti ya hani aynen öyle.
Bayılıyorum İngiltere'de alt ligten takımların, büyük ekipleri konuk ettiği maçları izlemeyi. Taraftar da topçularda daha bi şevkle mücadele ediyor sonuçta. 34 bin küsür seyretti maçı ve taraftarın performansı etkileyiciydi. Her ne kadar sevmesem de Leedslileri, İngiltere'de Kop Tribününden sonra en iyi performanslardan biridir sanırım dün geceki. Bu arada Maç 1-0 ve 2-1 olduğu anlarda çok zevkliydi. Leeds 3. golü yemeden önce zaten artık iyice oyundan düşmüştü ve son dakikalarda amaçsızca ileri çıkarak 3.gole davetiye çıkardılar.

Hiç yorum yok: