11 Şubat 2010 Perşembe

Şu Takım Premier Lig'de Olsa!

Hani böyle geyikler vardır ya Mesela atıyorum ben "deltaspor" diye bir takımın taraftarıyım ve bizimkiler son günlerde süper performans sergiliyor. Çatır çatır geçiyoruz rakipleri.

Yine bir maç öncesi arkadaşlarınla sohbet ediyorsun, tribüne çıkmadan önce. Biri ordan çıkıyor: "Ah şu takım Premier Lig'de olcak varya! İlk 4'e oynarız şerefsizim!!" atar lafı ortaya. Sonra aynı fikirde olmayanlar bile "tabi lan, Totenam'dan neyimiz eksik" falan der hani. Biraz daha mantıklı olanlar; "aynı idmanları bizimkiler yapsın, bizimkilerde oynar o kadar olm!" der.

Bu olay aslında sınıfta, iş yerinde şarkı mırıldanan arkadaşa söylenen "sen buralarda eziliyosun" geyiğine de benziyor. "Sen Holivud'ta olsan oskar alırsın, o kadar iyisin" falan. Hepsinin mantığı aynı.

Bizim Kader Keita için geçenlerde biri EPL'ye geçiş için geldi gibi bişey söylemişti bi platformda. Şimdi kimdi unuttum kusura bakmasın. Hak vermiştim bende. Onaylamıştım kafamla "haklısın valla" demiştim içimden(ağır abi mod). Bugün de bi açıklama gelmiş Keita'dan. Teklif gelirse düşünürüm demiş. Hedeflerinde EPL varmış. Normaldir ama biz geçip gidecek adamları pek sevmeyiz be Keita. Gel at kafandan EPL'yi falan...

1 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

orasını bilmiyorum ama keita'da 2 haftadır ciddi bir düşüş var.. Antalya deplasmanında kewell'a akılalmaz bir asist yaparken bırakmıştık milli takım dönüşü pekte öyle bulmadık.. Kafasını birşeylere takmış sanki.. inşallah bu fikir değildir..