4 Şubat 2010 Perşembe

3D Gelcek, Futbolcuyla Kucaklaşcaz!

Fotoğraf dün akşamki Leeds-Tottenham maçından. Leedsli oyuncu Becchio golünü attıktan sonra kameraya koşuyor. Böyle görüntülere alışkınız tabi, normaldir. Türkiye'de Ümit Karan çok yapardı bunu, kameraya imza atmalar falan. Günümüzde 3D teknolojisi büyük hızla ilerliyor ve yayılmaya başlıyor. Heryerde futbolun 3D ile yayınlanmaya başlanması ile ilgili yazılar görebiliriz. En son Arsenal-Chelsea maçıyla heyecan doruklara tırmandı. 3D'de futbolcular evin halısında kayacak, orta açtıkları zaman kafaya çıkmak isteyeceksin gibi heyecanlandırıcı söylentileri duyuyoruz.
Fotoğrafla 3D'nin ne alakası var diyeceksiniz. Sadede geleyim bende o zaman. Hani bu kameraya gidip sevinme olayı varya, 3D olan bir maçta futbolcu kameraya koşunca nasıl hissedeceğiz çok merak ediyorum. Futbolcuya sarılmayı isteyecek taraftarlar olacak mıdır acaba? "aha bana koşuyo" diyip televizyasına koşan ve televizyasını kıran izleyici görebilecek miyiz? Çok heyecanlıyım!

2 yorum:

M.T dedi ki...

Evet gol sonrası kameraya koşan Becchio'dan çok Nesine reklamını gördük gerçi. Ekranı nasıl o kadar parsellemişler inanamadım, kameraya koşan futbolcunun bile yüzü görünmüyordu neredeyse. 3 boyutlu yayında böyle sanal reklam falan olmaz sanırım, umarım.

arnawut dedi ki...

Evet malesef Ntv reklam olayında abartıyor. O ekranı saran reklamlar, maç skorları falan ziyan. Allahtan maçlarda koymuyorlar diyosun, maç sırasında oley, nesine vs sürekli görüntü uzaklaşıp reklam geliyor. 3D'de de bulurlar bi yolunu:)))