20 Şubat 2010 Cumartesi

Caner Krizi, Ekonomik Krizi Yener(!)

Atletico'ya karşı süper bir skorla döndük İstanbul'a. Vicente Calderon'dan, Frente Atletico'nun sahnesinden avantajı kaptı-kaçtı yaptık. İşimiz bunla da bitmiyor. Sırada bjk maçı var, morallerin yüksek olması gerekli. Takımın yorgun olacağı kesin. Moralleri yüksek tutarak; kısacası "gazla", bjk deplasmanınıda geçeceğimize inanıyorum.

Ancak Galatasaray düşmanı medya boş durmamakta ısrarlı. Yıllardır aynı performansı hiç bozmayan basın, tekrar takımı içten çökertmenin peşinde.

Neymiş: "Caner Krizi"ymiş. Ulen ne çabuk krize çeviriyorsunuz her olayı arkadaş. Adam kötü performans sergiliyordu, Rijkaard'da 36'da çıkardı. Maçın o stresiyle gayet normal şekilde sinirlendi Caner. Yani tv'den öyle bişey göremedik ancak "öyleymiş"... Yok yöneticiler bu hareketlere tepki göstermiş, yok Rijkaard'dan rapor istenmiş, yok cezaymış cartmış curtmuş! Zamanında Canaydın'ın tepkisini koyamamasıyla ayyuka çıkan basın zırvaları, iyi giden Galatasaray'ı karıştırmak amaçlı yine amacında ilerliyor...

Basın yalan yazıyor, şampiyon olmayınca...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

(black)

Kolpa basın aslında bunlara bide farklı gözden bakmak lazım bunlar bize bir nevi muhalefet nekadar yalan haber okadar tepki , en çok taraftarda bizde olduğuna göre ençok bizim üzerimizden pirim yapıyorlar, neden bjk , ts yada fb değil neden biz çünkü en çok biz varız.