2 Şubat 2010 Salı

Canaydın ve Demirören Karşılaştırma Meselesi

... karşılaştırmasını yapan arkadaşlara sesleniyorum. Yalnızca Galatasaraylılaradır lafım, hiçbir bjkli alınmasın gücenmesin lütfen. Zaten sadece Galatasaraylı arkadaşlarım ve bloggerlardan gördüm böyle bir karşılaştırmayı.

Özhan Canaydın gibi saygıdeğer ve takımı için varını yoğunu feda etmiş bir adama zamanında da çok yanlışlar yapılmıştı, şimdi de çok yanlış yorumlar yapılmakta. Tamam Canaydın döneminde çok kötü dönemler geçirdik ama kendisini Yıldırım Demirören denen şahısla karşılaştıran arkadaşlardan dolayı çok üzülüyorum. Yaptığı yanlışların farkındayım, sergilediği pısırık görüntünün, taraftara ters düşen hareketlerinin, yanlış seçimlerinin ve gereksiz fair-play huyunun. Herşeye rağmen Canaydın gibi Galatasaray sevdalısının, Demirören'le karşılaştırılmasını çok yanlış buluyorum. Özellikle Galatasaray'ı çok borca sokmasından yakınılıyor Canaydın'ın ancak hernekadar başkan olsa da kararları tek başına alamıyor bu adam. Muhalefet yüzünden birçok isteğini gerçekleştiremediğini düşünüyorum.
Kısacası, ne olur şu YD ile Özhan Canaydın'ı karşılaştırmayı bırakın...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Canaydın'ın tek pozitif yönü efendi olmasıdır. Bunun dışında YD ile hiçbir farkı yoktur ne yazıkki.
Efendilik de bayan basketçilerin küme düşmesini, erkek basketçilerin play-out oynamasını, tromso ve diğer avrupa facialarını, Galatasaray'ın küçülen vizyonu ve Galatasaray'ın marka değerini unutturmuyor bu taraftara...
saygılar

arnawut dedi ki...

Canaydın'ı savunduğumu düşünmesin kimse. yaptıklarını düşündükçe insan içerlemiyor değil. şuan 10 yıl ilerde olabilirdik... ancak YD gbi biriyle, Galatasaray aşığı birinin Galatasaraylılar tarafından eleştirilmesi ve hatta YD ile karşılaştırılması gücüme gidiyor.
saygılar bizden...

M.T dedi ki...

@arnawut
Ben de yaptım bu karşılaştırmayı blogumda. Yaptığı yanlışlar ve koltuğuna yapışıp gitmemesiydi asıl kastettiğim. Yoksa Galatasaray sevgisine en ufak bir sözüm olmaz olamaz. Yıldırım Demirören de iyi bir Beşiktaşlıdır en ufak bir şüphem yok. Ama işin ehlini görmek ister gönül verenler takımlarının başında. Sözümüz bunadır sadece.