21 Ekim 2009 Çarşamba

Taraftarının Uğruna!

Geçmek bilmiyor zaman, saniyeler yavaşlıyor her geçen dakika.
Kağıda yazıyo olsam onlarca kağıt parçası şimdiden çöpte yerini almıştı bile. Bi ton küfürlü kelime yazmak geçiyor içimden şu deplase için ama silip duruyorum. Bozmayacağım ağzımı, stada saklıyorum kendimi. fenerli arkadaşlar maratona yakın tarafta durma diyorlar stada gidince, inadına orada durasım geliyor! Her maç girişi bende toplanan çakmakları sahiplerine geri vermem, atarım rakip tribüne diyorum içimden! Çok helecan yapıyorum bu sefer!
Biliyorum nedenini, kazanacağız! Bİliyorum dikeceğiz yine khalkedon'un orta noktasına bayrağı! Biliyorum 53bin ibne susacak, bizim zafer şarkılarımızı dinleyecek. Biliyorum kadıköyün ölüm sessizliğini "Ölüm varmış, korku varmış" diye bozacağız. Bahariye sokaklarında dolaşan insanlar, durup bu seste ne böyle diye şaşıracak! 2bin küsür Aslanın sesi yankılanacak rexin orda! "Şampiyon Cİmbombomum ne istersen iste benden" nağmeleri boklu dereden akıp Marmaraya karışacak o gece! Çok heyecanlıyım çünkü 9 senedir göğe ulaşan götleri o gece indireceğiz! Bu sefer Kewell vuracak Lugano'ya çarpıp girecek, Arda abanacak barajdan sekip girecek!
Bilmek değil bu aslında, İnanmak!!!

5 yorum:

mischa dedi ki...

Dakika 85'te o sessizlikte "bunların hepsi kahpeler" diye o stadı yıkmak istiyorum ben. o Galip girdiğimiz son 10 dakikada söylediklerimiz ömür boyu kulaklarından silinmesin. Konuşmuştuk deriz Arnawut...İnşallah...

bigo dedi ki...

o ne lan ya barajdan sekiyo ya adama çarpıp giriyo? yok mu bi kanat organizasyonu ara pas fln =))

Unknown dedi ki...

Bu maçta hislerimiz daha da kuvvetli, bu kez değil bu kez kazanacağız :)

Adsız dedi ki...

olmadı be hacı yine inmedi

arnawut dedi ki...

kısmet...