11 Nisan 2012 Çarşamba

Deplasmana Yasaklı..!

Yine sorularla dolu cümleler, yine havada kalan tepkiler... Deplasman hakkımızı elimizden alan, vermeyen ruhsuzlar; yasaklara karşı dik duramayan bir taraftar grubu... Durum böyle olunca, her cümle üç noktayla bitiyor.

Herhangi bir karar alınmadan, sitesinde "Florya'ya gidiyoruz, takımımızı İnönü'ye yolcu ediyoruz' açıklamaları yapan bir ultrAslan var ki ortada, Allah'ım bu günleri gösterme al canımı diyesim var! Alpaslan Dikmen Abi'mizin büyük çabalar sarfederek kurduğu ve tamamıyla UTRAS Felsefesini benimseyen ultrAslan'ın düştüğü bu içler acısı durum canının acıtıyor insanın. Bahane olarak diyeceklerini de az çok tahmin ediyoruz. "Kararın değişmeyeceğini biliyorduk". Bravo. Hemen kabul edelim ama değil mi?

ULTRAS Mentalitası ne zamandan beri yasakları daha kesinleşmeden kabul eder oldu? Yoksa biz mi bu felsefenin gereklerini unuttuk?  Başımızda olamayan abilerimizi bu kadar çok arayacağımızı hiç tahmin edememiştim. Gün itibari ile Galatasaray tribünleri yenilgiyi çabucak kabul eden taraftar grubu halini almıştır. Yapamıyorsanız bırakın, istekli gençlerin yolunu açın... Çok yazık!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gun birlik zamanidir, iyisiyle de kotusuyle de birlik zamanidir... cumlelerinden ne kadar uzuntu duydugun belli lakin basta da soyledigim gibi gun birlik zamanidir...

arnawut dedi ki...

ona şüphe yok... pankartın manasıda budur zaten...

Erdal Güngör dedi ki...

vay be, bu garip dünya'da benim gibi düşünenlerde varmış!

bana en çok koyan ne biliyormusun? eli,kolu bağlı oturup çaresizce seyretmek. oysa bundan 10 sene öncesini hatırlıyorum rahmetli deplasman yasaklarının kalkması için kendini yırtmıştı, her şeyi göze almıştı. şimdi bakıyorumda tribünü tiyatroya çevirdiler...