18 Mart 2012 Pazar

Samandıra, Kadıköy, Baskın Basanındır! GALATASARAY...

Maç gecesi planları var kafalarda. Madem gidilemiyor, Kadıköy'de bikaç darbe vurmak isteniyor Fenerbahçe taraftarına... Fenerliler sıcacık yataklarında mışıl mışıl uyurken, Kadıköy'ün dört bir köşesine imzalar atılacak. Tayfa deplasman yasağının sinirini stresini üzerinden atmanın peşinde sadece.

Ancak bir haber yayılıyor ve Florya'da baskın olduğu haberi geliyor. Binlerce retweet atılıyor 1 fotoğraf için, Fener taraftarları, kendilerinden övgüyle bahsediyor. O sırada Abi giriyor içeri, "kalkın lan Samandıra'ya gidiyoruz!" Atlanıyor arabalara, Samandıra tesislerinin önünde şov yapılıyor, polisin gelmesiyle gösteri bitiyor ve tekrar arabalara atlanıyor. En fazla 1 km uzaklıktaki kavşaktan dönüp tekrar tesislerin önünden geçildiğinde en az 15 ekip arabası görülüyor tesislerde. O kadar korkmuş gözleri...
Tekrar toplanılıyor ve Kadıköy'e, asıl amaca doğru, harekete geçiliyor. Planlar yapılmış, bi grup stada, bi grup kfy sokağı nazlı'ya, bir grup istasyon tarafına derken yaklaşık yarım saat içinde operasyon tamamlanıyor. Stad, Nazlı'nın Yeri, Kızıltoprak, Samandıra, bütün Kadıköy işgal... Operasyon tamam!

Cadde'den geri dönerken ışıklarda, Boğa'ya bişey yapılacaktı deniliyor ve geri dönülüyor.
Boğa artık parçalı... Kadıköy artık parçalı, cadde kumdan kale... Baskın basanındır!!!

3 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
arnawut dedi ki...

bunun neresi vandallık pardon?
babamın polis olmasının konuyla ya da benimle bi alakası yok ki zaten çevreye veya başkalarına zararımız yok...

adsız yorum atmak ne kadar doğru o da tartışılır.

Adsız dedi ki...

vandallık ve holiganlık mevzusunda çok farklı düşüncelere sahip olduğu açık benim gibi kendisi de adsız olan arkadaşın. tamamına olmasa da bir kısmına katıldığım o güzel geceyi hayatımın kalanı boyunca güzel anılarla hatırlayacağım.