28 Haziran 2011 Salı

12 Haziran 2011 Pazar

ultrAslan-UNI

ultrAslan-UNI'nin içinde bulunduğu bu
büyük kardeşlik ortamının yıllar, ömür boyu devam etmesini temenni ediyorum. Üzerimizde dolaşan kara bulutların, nazarların nasıl kabul ediyorsanız artık yakında dağılacağından eminiz.

Biz Galatasaray sayesinde kardeş olduk, Galatasaray yüzünden birlikte toprak olmak nasip olsun..!

Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız...

Cimbomum Canın Sağolsun..!

10 Haziran 2011 Cuma

Adınla, Takımınla, Taraftarınla..!

Bu takım, bu işi ancak bu şekilde kaldırabilir. Arada büyük bir kalite farkı olduğu çok belli ancak oyuncular, taraftarın büyük desteğini, armanın büyüklüğünü bilerek ve hissederek oynadığı sürece şampiyonluk hiç ama hiç uzak değil...


Milyonlarca bizimdir, t.şşakları sizin..!

4 Haziran 2011 Cumartesi

Hakediyosun...

Milli maç öncesi edilen küfürlerden yakınmış...


Kimse gücenmesin, alınmasın ya da beni hor görmesin. Bu tip konularda hiç bir şekilde taviz veremiyorum arkadaş. Yer zaman farketmiyor, yin olsa yine yaparım misali düşünüyorum.

Ne çok severdim oysa ki kendisini, yurt dışında oyuna girdiğinde heyecanlanırdım. Takımına yararlı bişeyler yaptığında sevinirdim. Aşkla\nefret arasında çok ince bir çizgi vardır derler ya. Duyduğum en büyük nefrettir heralde, ona karşı. Normalde kimseye kin beslemem ama çok farklı. Sanki en büyük yoldaşım beni, satışa getirmiş...

Neyse bunları bu kadar zaman sonra yazmak hiç aklımdan geçmezdi ama:
Her ne yapılıyorsa, hakediyorsun!!!

Transfer Çılgınlığı...

Bu sezon takımlar transferleri çok erken bitirmeye başladı. Sonunda aklı başına gelen ekiplerimiz sezon bittiği gibi teker teker açıkladı geleni gideni.


Ancak ipin ucu kaçmış gibi. 4 büyük kulüp birbirine kazık atar gibi görünüyor dışarıdan bakınca. X, Ynin ilgilendiği oyuncuyu kapıyor; Z, Xin oyuncusuna tutuluyor falan filan. Son olarak da Ersan Gülüm, Mehmet Akyüz transferlerinde bir intikam kokusu geldi burnumuza. Beşiktaş'ın Ersan için Adana ile anlaşamadığını öğrenen Galatasaray, Adanapor ile transfer konusunda hemen görüşmelere başladı. Bunun üzerine de az önce Beşiktaş'ın Mehmet Akyüz'ü transfer ettiğini öğrendik.

Sakin olun gençler, bu ne telaş...