29 Mart 2010 Pazartesi

fb taraftarı

Dün stadta ki taraftardan bahsetmeyeceğim. Hayatımda ilk defa bu kadar kötü bir performans gördüm SamiYen'de. 2-3 sezondur konuşuyoruz, Sami Yen performansı kötü diye ancak dün geceki bambaşkaydı. 2. yarı sus pus oturduk nedense. Aslında sebebinide biliyorum(z). Karaborsadan bilet alan biton çekirdekçi, misafirliğe gelmiş gibi gelen taraftar. Stadı terkederken, insan çayın yanına bişeyler ikram eder diyecek tipte taraftar... Hayır bağır deyince erkekliği tutan şeklinede dün şahit oldum. Bizim kalabalık grubu görünce ve ben biraz sert çıkışınca susup kalan birkaç kişi... Susmayın diyoruz susup kalıyorlar oda ilginç... 2.si tabiki alkol. Şu meretin sınırını bilmiyorsan içme arkadaş... En yakın örnek kendi çevremden bi insan, bağırmak istiyor ama bağıramıyor. tezahüratları yanlış söyleyip duruyor ve çevresindekilerin de şevki kaçıyor.

Bu örnekleri boşa sayıyorum aslında. Çünkü dün akşam Sami Yen'deki durum hiçbişekilde açıklanamaz... Küfür eden fb taraftarını bile ıslıklayacak mecali yoktu tribünlerin!

Gelelim başlıktaki fb taraftarına. Yorum kısmına adsız, sansız, küfürlü yazılar bırakan fb taraftarından bahsediyorum. Tabi ki yayınlamadım, gayet normal bir şekilde. Resmen acıyorum bunlara...
Not: Küfrü sildim. Bloguma hiç yakışmadığını düşündüğüm için. Yoksa siz adsız küfür yollayanlar hakkında ki fikirlerim hiç değişmedi bilesiniz...

5 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

bana da yaptılar.. Bırak köpekler havlasın it ürür kervan yürür..

Adsız dedi ki...

dün gece stadta olup ta bağırmayan,fenerlilerin sesini bize tv önünden izlettiren,oley çekmelerine izin veren Galatasaray taraftarına yazıklar olsun..cehennem cehennem dedik bu mudur cehennem? biletler karaborsada gerçek gsliler dışarda..tribüncülerin bizzat bu karaborsa işini yapması da en ilginç olanı..galatasaray ı karşılıksız(!) seviyo adamlar gerçekten..

gillerprensi dedi ki...

ya bakıyorum da herkes taraftardan bahsetmiş. sonunda öz eleştiri yapılmaya başlanmış buna çok seviniyorum. bunu neden mi söylüyorum. beşiktaşın bizim yarımız kadar başarısı olsa taraftarı nasıl bağırırdı acaba maçlarda. yoksa başarısızlık mı bağırtıyor insanları. baskı diye bir şey yok ali sami yende ister inanın ister inanmayın. keza avrupa maçlarında türkiyedeki büyüklerin içinde en kötü taraftar grubuna sahip de olsak avrupalıları etkilemeyi başarıyorduk. keza bjk taraftarına taptılar en son işte. umarım ultraslan tarzı modern bir örgütlenmeyle kapalı eski ve yeni açık kükrer diğer maçlarda. çarşıdaki elemanlardan daha mı az sesi çıkıo bizimkilerin!

xaar dedi ki...

Ya o kombinelerini kiralayan ya da satan kişiliksizlere ne demeli...Bu nasıl bir mantıktır ya;Sezonun en önemli maçında,o maça kombinen ile girmeyeceksen,ne alırsın kardeşim kombine o zaman,ne ararsin diğer maçlarda tribunlerde.Bu mudur Karşılıksız sevgi!

Balık baştan kokarmiş derler,bizde de aynen öyle oluyor işte.Bizde Karaborsacilar yönetimin ta kendisi,tribündeki önde gelen kişilerin ta kendisi olunca ve bu kişilerde sezon boyunca şayet takım şampiyonlukta ya da Avrupa da yoluna devam etmiyorsa sadece Fener maçlarinda bu boku yiyebiliyorlarsa,o fener maçlarinda da tribun falan beklemeyin hiç bir zaman!Bu maçtaki tribun profilinin diğer fener maçlarinda bir farki olduğunu düşünmüyorum açıkcası,eksik olan sadece gerilimdi,şayet sabri,birinin boğazina yapışsaydi,lugano çirkefliklerini yapsaydi yine tribunde bir kaos olacakti ama bunlar olmayinca tribunde uyudu kaldi iste beklenildiği gibi!
Zaten biletli olan seyircinin bir çoğu Kosova dan Almanya dan yada şehir dışında gelmiş ve ilk defa ASY de maç izler olunca,Kombinesi olanlar kombinelerini kiralayinca veyahut satinca,geriye kalmışlarda alkolun esiri olunca,numarali biletlerin çoğu seçim delegelerinin eşine dostuna dağıtılınca,ne tribunu beklenebilirdi ki zaten?Eminim stadda ki büyük bir çoğunluk bu sezon ilk maçını izledi ASYde!

Yazıklar olsun hepimize diyorum,her şeiyimizle yüz karasi olan bir haftaydi bizim için,yüz karasi!

Kırmızı Adam dedi ki...

Maalesef Atlas okyanusunun öbür ucundayım, maçlara falan gidemiyorum. ASY.NET'ten bilen bilir...

Bilgisayar başından izledim... Başlıktaki fb taraftarı yavşak olabilir ama tribündekiler bizden daha iyiydi... Acı ama gerçek bu... Biz bu adamlara oley çektirebildik, Ali Sami Yen'de...

Bundan sonra yapılması gereken oyuncularımıza sessiz veya pankartlı bir tepkidir. Galatasaray taraftarına yakışır şekilde...

Selam, sevgi...